S-a câștigat premiul de 3,7 milioane de euro la Loto, categoria Joker. Cine este câștigătorul

S-a câștigat premiul de 3,7 milioane de euro la Loto, categoria Joker. Cine este câștigătorul

Un bărbat care a jucat un bilet norocos la categoria Joker a avut parte de un câștig fabulos, de câteva milioane de euro. Suma câștigată și oferită de către Loteria Română atinge valoarea record de 3,7 milioane de euro, iar câștigătorul a fost anunțat de curând. Mai mult, cel care urmează să intre în posesia unui astfel de premiu va intra în mod cert în istoria jocului Joker.

S-a câștigat premiul de 3,7 milioane de euro la Loto, categoria Joker!

S-a câștigat premiul de 3,7 milioane de euro la Loto, categoria Joker. Cine este câștigătorul
Un bărbat din Năsăud a fost marele câștigător al premiului fabulos de la categoria Joker

Dacă vă întrebați cine este fericitul câștigător care va pune mâna pe marele premiu de 3,7 milioane de euro, este vorba despre un bărbat din Năsăud. Acesta a jucat un bilet care îi va aduce suma uriașă în cont, fiind al doilea câștig de acest tip din istoria jocului Joker. Loteria Română a anunțat că este vorba despre suma de 17.763.419,58 lei, ceea ce reprezintă aproximativ suma de 3,7 milioane de euro. Bărbatul s-a prezentat în această joi la sediul Loteriei Române și este mare câștigător din data de 27 octombrie 2019. Biletul pe care l-a jucat bărbatul de 45 de ani i-a adus o avere în buzunare, iar toate acestea au fost făcute publice și de către oficialii instituției.

Câștigătorul din Năsăud a povestit că numerele pe care le-a ales și le-a notat pe biletul norocos au fost unele alese total întâmplător. Le-a folosit pe cele din bol, cu excepția cifrelor de 7 și 9, pe care acesta a mai mărturisit că le joacă de fiecare dată. Totodată, a fost pentru prima dată când acesta a câștigat la Loto, spunând și că nu se consideră un jucător fidel. Totuși a intrat și a pus câte un bilet de fiecare dată când a avut ocazia sau când s-a simțit inspirat să facă acest lucru. Bărbatul a aflat că este marele câștigător în weekendul care s-a încheiat, pe 17 noiembrie, când a mers la o agenție Loto iarăși, pentru a putea să își încerce norocul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI