S-au câștigat 3,7 milioane de euro la Loto 6 din 49, categoria Joker. Cine este românul norocos

S-au câștigat 3,7 milioane de euro la Loto 6 din 49, categoria Joker. Cine este românul norocos
S-au câștigat 3,7 milioane de euro la Loto 6 din 49, categoria Joker

Surpriză de proporții! Duminică, 27 octombrie, s-au câștigat 3,7 milioane de euro la Loto 6 din 49, categoria Joker. Cine este românul norocos?

Un român a câștigat 3,7 milioane de euro la Loto 6 din 49, categoria Joker

Loteria Română a organizat noi trageri Loto 6/49, noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, duminică, 27 octombrie. Agenția de jocuri de noroc a pus la bătaie peste 3,73 milioane de euro, la categoria I a jocului Joker, în timp ce Loto 6 din 49 a avut un report de 2,6 milioane de euro, tot la categoria I.

Cel care a pus mâna pe marele premiu de la Joker este un cetățean din Bistrița-Năsăud. Acesta a jucat 8,50 de lei pe cele două variante simple de joc și a câștigat peste 3,7 milioane de euro.

Cine este norocosul?

Norocosul este un angajat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și are la dispoziție trei luni pentru a se prezenta cu biletul pentru validare, căci numai așa își poate ridica marele premiu. De menționat este că e pentru prima dată în istoria județului când un jucător la loto câștigă o sumă atât de mare.

S-au câștigat 3,7 milioane de euro la Loto 6 din 49, categoria Joker. Cine este românul norocos
Biletul categoria Joker

„S-a castigat premiul de categoria I la #Joker!!! 27 octombrie 2019 va ramane, cu siguranta, o zi memorabila, in calendarul personal de „evenimente” al unui jucator care si-a incercat norocul la #Joker, la o agentie din Nasaud, jud. Bistrita-Nasaud, cu un bilet completat cu doar doua variante simple (pretul biletului: 8,50 lei). Norocul a fost de partea lui pentru ca a reusit sa castige cel de-al doilea premiu ca valoare din istoria acestui joc, adica peste 3,73 milioane euro. Felicitari castigatorului! ? Jocul continua…povestea norocului merge mai departe…o saptamana cu noroc si inspiratie sa aveti ! ???”, este anunțul Loteriei postat pe pagina oficială de Facebook.