30 mai 2023 | 11:59

S-a aflat cu ce echipă va semna Dan Petrescu, după plecarea de la CFR Cluj. „Primul meci este pe 11 iunie”

Știri generale
S-a aflat cu ce echipă va semna Dan Petrescu, după plecarea de la CFR Cluj. „Primul meci este pe 11 iunie”

Nu mai este cale de întoarcere! Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj și jurnaliștii din Coreea de Sud susțin că va semna cu formația Jeonbuk Hyundai Motor, locul șapte în prima ligă. Conducătorii clubului au insistat foarte mult să-l aducă după ce au fost încântați de CV-ul lui, atât de cel de antrenor, dar și ce în ceea ce privește cariera de jucător.

Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj și va semna cu Jeonbuk Hyundai Motor, formație care se află pe locul 7 în prima ligă din Coreea de Sud

Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj imediat după meciul din baraj pentru Conference League cu U.Craiova 1948. Antrenorul s-a înțeles cu Neluțu Varga, iar patronul a acceptat să renunțe la clauza de reziliere de 400.000 de euro, așa că „Bursucul” s-a înțeles deja cu o echipă din Coreea de Sud. „Dan Petrescu va fi noul antrenor al celor de la Jeonbuk. Actualul tehnician al lui CFR Cluj e așteptat să semneze imediat ce va primi permisul de muncă în Coreea de Sud. Prima sa apariție pe bancă va fi la meciul cu Gangwon, de pe 11 iunie”, a scris Dario Focardi, specialist în fotbalul din Asia.

Mai multe publicații din Asia anunță că de astăzi, 30.05.2023, conducătorii clubului nu mai caută antrenor pentru că știu că s-au înțeles deja cu Dan Petrescu și mai trebuie doar semnate actele. Sports.donga susține că „Bursucul” i-a cucerit pe cei care conduc gruparea de pe locul șapte cu CV-ul lui de antrenor și fost jucător la echipa națională și la formații din campionate puternice. Îl urmăresc de mult timp și sunt mulțumiți că are un stil de joc „foarte clar”.

„Jeonbuk Hyundai și-a propus să formeze o echipă solidă prin alegerea unui antrenor străin talentat. Ei au ales pe Dan Petrescu, care a antrenat în Liga CFR Cluj din România (în vârstă de 56 de ani), să preia conducerea echipei”, mai spune sursa citată.

Dan Petrescu a câștigat în cariera de antrenor cinci titluri de campion al României, o Supercupă a României, o Cupă a Rusiei, dar a reușit și să câștige liga a doua din Rusia și să obțină promovarea cu formația Kuban Krasnodar.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Acești români scapă de o plată. Actele pe care le vor face gratis
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Îți golește contul de toți banii. Avertisment ANAF pentru românii care au de dat bani la stat
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro