Ferma – Un nou început, fără Vali Bărbulescu. DJ-ul a părăsit competiția de la Pro TV

Ferma – Un nou început, fără Vali Bărbulescu. DJ-ul a părăsit competiția de la Pro TV
FOTO: Ferma / Pro TV

Ferma – Un nou început, emisiunea transmisă de Pro TV în zilele de marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, continuă fără Vali Bărbulescu. DJ-ul a fost eliminat din competiție la primul duel la care a participat.

Vali a fost trimis acasă de Liviu Țolu, care până în acest moment nu a reușit încă să devină fermier șef. Lupta dintre cei doi bărbați a fost una strânsă, în urma căreia gașca bandiților s-a destrămat. Plecarea lui Vali Bărbulescu de la Ferma poate reprezenta începutul sfârșitului pentru bandiți.

După ce a fost eliminat, DJ-ul a vorbit despre experiența trăită la Ferma și despre relația cu Otniela, oferind detalii care nu au fost date la televizor. Întrebat despre relația pe care a avut-o cu Otniela în cadrul competiției de la Pro TV, Vali a răspuns: „Hai să vorbim, cât timp avem la dispoziție?”

Vali Bărbulescu, mesaj pentru foștii colegi de la Ferma

Vali Bărbulescu a mărturisit că și-ar dori foarte mult ca toți colegii pe care i-a avut în competiția Ferma – Un nou început să îi asculte muzica și să petreacă împreună cu el o seară minunată. DJ-ul a vorbit și despre relația lui cu Delia Tudose.

„Atâția ani de relație o validează pe ea, cu toate calitățile pe care le are. Este singura persoană din lume care a reușit să mă facă să-mi fac patul! Este copleșitor! Delia m-a iertat în trecut, când am făcut o nenorocire majoră, și m-am simțit cel mai prost din viață mea”, a declarat Vali Bărbulescu.

Ferma, lider de audiență joi seara

Emisiunea Ferma a fost lider absolut de audiență joi seara pe toate categoriile de public: comercial, urban și național. La nivel național, peste 1,3 milioane de români au urmărit emisiunea transmisă de postul de televiziune Pro TV. Următoarea ediție va fi pe micile ecrane marți, 26 martie, de la ora 21:30.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI