S-a aflat când e finala Insula Iubirii 2024. Fanii emisiunii de la Antena 1 au reacţionat imediat

de: Redacția
14 08. 2024

Fanii Antena 1 își vor lua la revedere de la sezonul 8 din acest reality show, având în vedere că s-a aflat când e finala Insula Iubirii 2024. Va fi un moment incendiar, iar cei care vor să facă parte din finală, o vor putea face LIVE, la televizor, sau într-o altă locație, alături de vedetele momentului.

Sezonul opt de „Insula Iubirii” a ajuns la final

Încă din startul acestei noi ediții erau anunțate momente fierbinți, mai ales că ispitele și concurenții se dovedeau a fi rețete de succes a acestui al VIII-lea sezon de Insula Iubirii.

Ceea ce la început părea un eventual eșec, s-a dovedit a fi un succes, cu rating-uri mari de audiență și cu un adevărat fenomen explodând pe rețelele de socializare.

Ispitele, precum și concurenții, aveau să fie urmăriți de fanii show-ului, iar replici și reacții ale acestora aveau să fie preluate de internauți făcând din ele adevărte meme-uri care au împânzit rețelele de socializare, ajungând la milioane de vizualizări.

„Surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul”

Rețeta succesului se pare că a funcționat și de data asta, dar așa cum recunoștea inclusiv Radu Vâlcan, nimeni nu se aștepta la amploarea pe care a luat-o fenomenul:

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii.

Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum.

Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!”, dezvăluie Radu Vâlcan.

S-a aflat când e finala Insula Iubirii 2024

Marea finală, așa cum anunțau producătorii reality-show-ului, va fi pe 28 august a.c., într-un cadru demn de un astfel de eveniment.

Petrecerea va începe de la ora 19:00, și va avea loc în celebra „Berăria H”, iar finala Insula Iubirii 2024 va putea fi urmărită de la ora 20:30, alături de toți concurenții și ispitele, precum și alături de Radu Vâlcan, care va fi încă odată gazdă a acestui moment.

Pentru cei care vor să facă parte din acest party incendiar de pe 28 august, la Berăria H, pot cumpăra bilete online, și îi vor putea vedea, ca invitați, pe Jimmy Dub, Adda, Conect-R sau Emilian pe scenă, ulterior urmărind și marea finală Insula Iubirii 2024. Biletele le puteți achiziționa accesând aici și aici.