09 dec. 2022 | 15:21

Ruxi Opulenta a semnat din nou cu Pro TV. E oficial, în ce show va apărea

Monden
Ruxi Opulenta a semnat din nou cu Pro TV. E oficial, în ce show va apărea
Ruxi Opulenta, nou proiect pe TV!

Vești deosebite pentru fanii fostei concurente de la ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici”! Ruxi Opulenta a semnat încă o dată cu Pro TV, iar acum urmează să apară din nou pe micile ecrane. Celebra brunetă se pare că începe cariera dorită în TV, după ce câțiva ani a ajuns doar în atenția internauților pe pagina sa de Instagram. În ce proiect urmează să apară fosta participantă de la ,,Bravo, ai stil”?

Ruxi Opulenta are un nou proiect: vedeta a semnat din nou cu Pro TV

Ruxi Opulenta se pregătește să revină pe micile ecrane. Aceasta a semnat din nou cu Pro TV, după apariția în show-ul ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Bruneta este cunoscută pentru activitatea sa din mediul online, dar și pentru aparițiile sale de la TV. Recent, ea a apărut în show-ul celebrul din Republica Dominicană, acolo unde a cedat locul Anisiei, comedianta care a și pus mâna pe marele premiu.

Acum, cea din urmă are un alt proiect cu care să se mândrească. Ruxi este una din cele mai cunoscute creatoare de conținut din România și are peste jumătate de milion de urmăritori pe Instagram.

Comedianta urmează să apară în fața românilor în ,,Vocea din online”. Concret, oamenii vor putea vedea prin ochii ei ce se întâmplă în backstage-ul „Vocea României”, dar și cele mai amuzante video-uri de pe platoul de filmare cu antrenorii, concurenții și Pavel Bartoș.

„Eu mereu am încercat să transmit un mesaj celor care mă urmăresc: Ascultă-ți vocea, nu ce vorbește lumea. Consider că este cel mai important lucru, să ai încredere în vocea din tine… mai presus de orice”, a spus RUXI.

Ruxi și-a cerut eliminarea din emisiunea ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Ruxi a fost vedeta care a părăsit competiția într-un mod neașteptat. Mulți dintre fanii emisiunii o vedeau în finală, dar aceasta și-a cerut eliminarea pentru a o salva pe Anisia.

„Eu mă opresc, Cabral. Vreau să spun cuvintele, ca să rămână Anisia, ea trebuie să câștige emisiunea asta, e singurul om care merită să câștige emisiunea asta. Anisia, rămâi și luptă, ai înțeles? Sunt celebru, scoate-mă de-aici.

Nu-mi pare rău că am făcut asta. Nu vreau să pleci, cine să câștige?”, a spus Ruxi, cu ochii în lacrimi. „Eu sunt în stare de șoc total. Nu am avut mâna lungă și am fost în dezavantaj.”, a spus comedianta, cea care a și pus mâna pe marele premiu în cele din urmă.

Parteneri
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală incurabilă, dar speră la o minune
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro