Rusoaica tună și fulgeră! Ce a ajuns să facă după ce Alex Bodi a lăsat-o cu buza umflată pentru Bianca

Rusoaica tună și fulgeră! Ce a ajuns să facă după ce Alex Bodi a lăsat-o cu buza umflată pentru Bianca

După ce au semnat actele la notar, la începutul lui martie, finalul aceleiași luni i-a prins din nou împreună. Cei doi au decis să ofere încă o șansă relației lor, cu unele condiții puse de Bianca, deși, cât timp au stat despărțiți, au apărut nu numai zvonuri, ci și probe, care îl acuzau pe Bodi de infidelitate. Ce face rusoaica Daria Radionova după ce afaceristul a lăsat-o cu buza umflată.

Ce a ajuns să facă rusoaica după ce Alex Bodi a lăsat-o cu buza umflată pentru Bianca

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns, pe 10 martie, pentru a treia oară, în fața notarului. Procesul de divorț s-a amânat cu o săptămână în vedea administrării probatorului depus de cele două părți, dar, între timp, protagoniștii s-au împăcat.

Rusoaica tună și fulgeră! Ce a ajuns să facă după ce Alex Bodi a lăsat-o cu buza umflată pentru Bianca
Daria Radionova, o afaceristă excentrică ce trăiește la Londra

Afaceristul a fost cel care a făcut pași spre acord, trecând de la amenințări la promisiuni. Nu a putut acoperi însă cele observate de presa tabloidă, care îl plasau deja într-o relație cu rusoaica Daria. Mai exact, atât Bodi, cât și Radionova, au postat câteva imagini din care reieșea că erau împreună în aceeași locație. Ambii au șters probele rapid și au negat o eventuală escapadă.

„I-a reproșat că preferă o femeie fără demnitate în locul ei”

Bianca a trecut cu vederea peste infidelitatea soțului, dar și peste faptul că acesta a stat chiar cu rusoaica izolat la domiciliu, până la revenirea în țară. Mai mult, potrivit surselor Impact.ro, atunci când Bodi a anunțat-o pe Daria că revine în România pentru a fi alături de încă soția sa, discuțiile dintre cei doi ar fi degenerat.

„Daria este foarte dezamăgită de gestul lui Alex. Ea credea că între ei se va lega o frumoasă poveste de dragoste. I-a reproșat că preferă o femeie fără demnitate (n.r: Bianca) în locul ei. În mod cert nu se aștepta. Era convinsă că a pus mâna pe Alex”, au declarat apropiații celor doi, pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI