26 mart. 2024 | 19:02

Ruşii acuză Marea Britanie, SUA și Ucraina pentru atacul terorist din Moscova. Vladimir Putin a ieşit la atac

Știri generale
Ruşii acuză Marea Britanie, SUA și Ucraina pentru atacul terorist din Moscova. Vladimir Putin a ieşit la atac
Foto: Profimedia

În ciuda faptului că ISIS a revendicat atacul armat, iar cei patru criminali au fost capturați, rușii acuză Marea Britanie, SUA și Ucraina pentru atacul terorist din Moscova.  Vladimir Putin a ieşit la atac, ce ipoteză susține liderul de la Kremlin.

Vladimir Putin, noi declarații după tragedia de la Crocus City Hall

La scurt timp după atacul armat de la Crocus City Hall, Vladimir Putin face noi acuzații, într-un discurs susținut în cadrul unei reuniuni guvernamentale.

În ciuda faptului că recunoaște că în spatele atentatului se află gruparea ISIS, liderul de la Kremlin a punctat că Rusia încă nu știe „cine l-a comandat”. În plus, președintele a punctat că autorii masacrului în care și-au pierdut viața 143 de oameni ar fi încercat să fugă în Ucraina.

„Ştim că această crimă a fost comisă de islamişti radicali cu o ideologie împotriva căreia lumea islamică încearcă să lupte de secole.

Ne interesează să știm cine beneficiază de pe urma acestui atac”, a spus liderul de la Moscova.

Atentatul, parte din planul Ucrainei?

Vladimir Putin a afirmat că atacul de la Crocus City Hall ar face parte dintr-o campanie de intimidare de amploare plănuită de Ucraina.

„Această atrocitate poate fi doar un element de legătură între mai multe serii de atentate organizate de cei care se află în război cu țara noastră din 2014, prin intermediul regimului neonazist de la Kiev.

Cei care au plănuit acest atac au sperat să provoace panică și dezbinare în societatea noastră, dar s-au lovit de unitatea și hotărârea noastră de a rezista răului”, susține liderul rus.

Te-ar putea interesa și: Vladimir Putin, ameninţat de ISIS, după torturarea teroriştilor din Moscova. Trei din patru suspecți și-au recunoscut vinovăția

Ruşii acuză Marea Britanie, SUA și Ucraina pentru atacul terorist din Moscova. Vladimir Putin a ieşit la atac

Foto: Profimedia

Marea Britanie, SUA și Ucraina, acuzate de atacul terorist din Moscova

Șeful Serviciului Federal de Securitate din Rusia, Aleksandr Bortnikov a răspuns afirmativ când a fost întrebat dacă Marea Britanie, SUA și Ucraina ar fi în spatele atacului terorist de la Moscova.

„Credem că da. Ce se așteaptă de la ea (de la Ucraina, n.r.) pentru a-și demonstra capacitatea? Se așteaptă să efectueze acte de sabotaj și terorism sub acoperire. Este ceea ce urmăresc atât șefii serviciilor speciale ucrainene, cât și cei ai serviciilor speciale britanice. De asemenea, serviciile speciale americane au menționat în mod repetat acest lucru”, a spus șeful FSB.

Te-ar putea interesa și: Vladimir Putin s-a dezlănțuit din nou. Liderul rus a promis răzbunare după atentatul din Moscova

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro