Rudel Obreja, implicat într-un grav accident rutier. O persoană a decedat

Autor: Ciprian Ioana - 08:29, 20 mai 2019

Rudel Obreja susține că a fost implicat într-un accident rutier pe autostrada A3, în urma căruia o persoană a decedat. Fostul președinte al Federației Române de Box a făcut anunțul pe Facebook.

Rudel Obreja, fost preşedinte al Federaţiei Române de Box, a fost implicat într-un accident rutier pe autostrada A3. El susține că, în urma accidetului, o persoană a decedat.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook. Rudel Obreja insistă, în mesajul său, că nu este vina lui.

„Din păcate, am fost implicat într-un accident auto cu urmări foarte grave, petrecut pe Autostrada 3. Mi-a fost lovit autoturismul din spate, fiind avariat destul de rāu. Grav este cā o persoană dintr-un alt autovehicul a decedat. Copiii mei, soţia şi eu suntem cu toţii nevătāmaţi. Vreau sā vā asigur cā nu am niciun fel de vinā în tot ce s-a întâmplat“ – a scris Rudel Obreja pe Facebook.

Rudel Obreja, eliberat din închisoare de câteva luni

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat definitiv în dosarul „Gala Bute”. El a ieșit din închisoare pe 20 decembrie 2018, afirmând atunci că ceea ce i s-a întâmplat a fost o mare nedreptate.

El fusese condamnat de completurile de 5 judecători, a căror constituire a fost declarată ulterior ilegală de Curtea Constituţională, ceea ce l-a făcut pe Rudel Obreja să spună că totul este „o imensă ticăloşie”.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box a fost condamnat în iunie 2018, de judecătorii de la Instanța Supremă, la 5 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Obreja a făcut contestaţie în anulare, fiind invocată decizia CCR privind constituirea completurilor de 5 judecători de la ÎCCJ, iar magistraţii au dispus ca el să fie eliberat din detenţie, până la soluţionarea cauzei.

Problema completurilor de la Înalta Curte a fost ridicată în octombrie 2018 de premierul Viorica Dăncilă, care a cerut Curții Constituționale să se pronunța în privința unui posibil conflict juridic între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) cu privire la formarea completurilor de cinci judecători.

Curtea Constituţională a României a decis că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie trebuie să schimbe imediat, prin tragere la sorţi, toţi membrii completurilor de 5 judecători

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI