Ruby a vorbit despre moartea bunicii sale. Ce face bătrâna deja, de frica artistei

Ruby a vorbit despre moartea bunicii sale. Ce face bătrâna deja, de frica artistei
Ruby a vorbit despre ce va face după moartea bunicii sale.

Ruby este una din cele mai amuzante și transparente vedete de la noi. Fanii o iubesc pentru că nu se ferește să vorbească nici despre cele mai grele momente. Solista a discutat recent despre ce va face după ce bunica ei o să părăsească această lume. Bruneta o iubește enorm pentru că femeia i-a fost ca o mamă. Ea se ferește să se gândească la acest moment, dar cu siguranță știe că va veni cândva clipa în care nu îi va mai fi alături fizic.

Ce spune Ruby despre moartea bunicii sale: cântăreața s-a gândit la momentul negru

Ruby a rămas în grija bunicilor săi chiar de când era foarte mică. Părinții ei au plecat să muncească în străinătate pentru a susține familia, iar ea a reușit să găsească alinare în femeia pe care o divinizează astăzi.

Artista nu a conceput să nu o aducă și pe ea la București după ce a găsit succesul. Viața alături de ,mamaie’ este una plină de haz, bucurie și voie bună, mai cu seamă că de multe ori acceptă provocările pe care i le pune nepoata ei.

Amintim că bătrâna a fost chiar și într-o ediție specială la ,,Chefi la cuțite”. Fanii știu cât de mult o iubește vedeta pe femeia care i s-a dedicat total o viață întreagă, motiv pentru care îi mulțumește și acum.

Bruneta se consideră și la 33 de ani dependentă de cea care a crescut-o, dar încearcă să o răsplătească pentru tot efortul depus în special în anii copilăriei, atunci când îi făcea zile fripte.

„Ia să o iau pe mamaie cu mine la eveniment. Să-i fac și o ținută din asta așa, să fim asortate. Chiar ar fi foarte tare. Vreau să o duc așa undeva să arate ca Grădina Raiului.

Să-i zic că acolo este Paradisul, unde o să ajungă sufletul ei, după ce nu va mai fi. Nu o să o duc 16 ore cu avionul, ci undeva aici, mai aproape, în Spania”, a povestit Ruby amuzată, pentru ego.ro.

,,S-a trezit foarte supărată”

Ruby se ține de glume și și-a păcălit recent bunica. Solista i-a mărturisit că atunci când va pleca în Ceruri nu o va îngropa, așa cum cere tradiția, ci o va incinera.

De asemenea, cântăreața i-a mai mărturisit și că îi va pune cenușa pe noptieră pentru o avea mereu alături. Vestea a determinat-o pe bătrână să își strângă pensia și să își caute loc de veci.

„Acum îmi zice că vrea să aibă bani ca să-și pregătească locul de veci, „căsuța” ei pentru totdeauna, că îi este teamă că poate o ard, o incinerez, cum am făcut cu pisicul și să o țin pe noptieră.

De la mine a pornit totul, că eu i-am zis că dacă e cuminte o incinerez și o țin pe noptieră, o mai mângăi, o mai pup, cum fac cu Puricel (n.r. pisoiul incinerat).

Într-o dimineață s-a trezit foarte supărată că ea trebuie să-și cumpere groapă, că eu sunt nebună și îi dau foc. Chiar mă distrez foarte tare cu mamaia. Știe și de glumă”, ne-a mai povestit amuzată Ruby.