Roxana Vașniuc, prinsă că dă țepe magazinelor online. Oana Zăvoranu sigur va râde de ea

Roxana Vașniuc, prinsă că dă țepe magazinelor online. Oana Zăvoranu sigur va râde de ea
Roxana Vasniuc prinsa ca da tepe magazinelor online Oana Zavoranu sigur va rade de ea

Scandal în mediul virtual. Prezentatoarea TV Roxana Vașniuc a fost prinsă de către o internaută după ce ar fi dat țeapă unor magazine online. Cine este persoana care a dat-o de gol pe focoasa blondină. Cum s-a apărat vedeta i-a uimit pe toți. Oana Zăvoranu sigur va râde de ea

Roxana Vașniuc, prinsă că dă țepe magazinelor online

Se pare că Oana Zăvoranu ar putea avea o altă „victimă” pe lista influencerilor pe care-i comentează pe canalul său de Youtube. Celebra prezentatoare TV Roxana Vașniuc a fost prinsă de internauți pe un grup de Facebook, unde una dintre urmăritoare a postat o serie de fotografii scandaloase, care au dat-o de gol pe vedeta de la Antena Stars.

Din imaginile postate pe grupul Pamflet Media Influencer, putem observa cum Roxana Vașniuc nu și-a respectat cuvântul dat unui magazin online care promova ochelari de soare și alte accesorii. Vedeta a fost cea care a propus o colaborare între ea și firmă. Blondina ar fi promis că va promova magazinul dacă va primi gratuit o pereche de ochelari pe care ea însăși a ales-o de pe site.

După o lună de zile, proprietara magazinului a contactat-o pe vedetă, reproșându-i faptul că nu și-a respectat partea ei de înțelegere. Se pare că Roxana Vașniuc ar fi primit produsul fără a-l promova așa cum a spus inițial.

„Seriozitate 0! Acel moment când crezi că ți se cuvin lucruri fără să faci nimic pentru ele!”, a scris internauta pe grupul de Facebook Pamflet Media Influencer.

Cum a decurs dialogul dintre vedeta Roxana Vașniuc și proprietara magazinului online căreia vedeta i-a dat țeapă

Roxana: Bună ziua!

Proprietara magazinului: Bună ziua!

Roxana: V-ar interesa să colaborăm, să facem un barter?

Proprietara magazinului: Da, ce perechi v-ar interesa?

O lună de zile Roxana Vașniuc nu a mai dat niciun semn de viață, lucru care a deranjat-o pe proprietara firmei. Ca drept dovadă, femeia i-a reproșat acest lucru printr-un mesaj pe Instagram. Vedeta i-a explicat că a avut probleme cu starea de sănătate a mamei sale și că va face tot posibilul de a-și respecta partea de înțelegere.

Cu toate acestea, internauta nu s-a lăsat cu una, cu două, amintindu-i faptul că blondina a fost activă pe rețelele de socializare și ar fi putut avea timp să-și onoreze promisiunea.

Proprietara magazinului: Bună ziua, vi se pare normal ca după o lună de zile să nu faceți nicio postare cu ochelarii primiți cadou? Dvs. ne-ați contactat, nu noi, și ne-ați propus colaborarea. Puteați să vă cumpărați pur și simplu ochelarii, că nu sunt o avere. Mulțumim pentru seriozitate!

Roxana Vașniuc: Din păcate, o am pe mama bolnavă, a venit acum două zile cu simptome de preinfarct, ieri am avut emisiune și am plecat la Timișoara. Fac tot ce pot cum mă întorc.

Proprietara magazinului: Dar văd că postări faceți, totuși a trecut o lună, nu am mai pățit așa ceva până acum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI