Roxana Ghiță se iubește cu un alt concurent de la Survivor. Pentru cine și-a părăsit iubitul, până la urmă

Roxana Ghiță se iubește cu un alt concurent de la Survivor. Pentru cine și-a părăsit iubitul, până la urmă
Roxana Ghiță și-a părăsit iubitul pentru un concurent de la Survivor

Roxana Ghiță a făcut o nouă cucerire! Cunoscuta fostă Războinică a pus ochii pe un concurent mult dorit de la Survivor România. Roșcata și-a părăsit iubitul pentru el. Fanii sunt surprinși de cel care a reușit într-un final să îi cucerească inima.

Roxana Ghiță și-a părăsit iubitul pentru un concurent de la Survivor

Roxana Ghiță a fost cu siguranță una din cele mai controversate apariții de la Survivor România 2021. Aceasta a fost rapid plăcută de cei din ambele tabere, dar și ce românii din fața micilor ecrane.

Fosta Războinică s-a despărțit din nou de iubitul său și se pare că ar fi început o relație cu Andrei, finalist în ediția lui 2021. O gașcă formată din foști participanți ai show-ului din republica Dominicană au plecat într-o scurtă vacanță pe litoralul Mării Negre, la Vama Veche. Aici s-ar fi format un nou cuplu, așa cum sperau toți telespectatorii.

Roxana s-a certat cu Rareș, partenerul ei, chiar înainte de a pleca în Dominicană, iar la întoarcere au decis să fie din nou împreună. Sportiva l-a dat din nou uitării la câteva luni de la întoarcerea în țară, iar mărturia lui Sindy a pus categoric paie pe foc: “Roxana și Andrei sunt foarte frumoși împreună, se potrivesc. Sunt împreună, s-au cuplat la mare”, dezvăluit Sindy la Ștafeta mixtă, arată wowbiz.ro.

”La ea s-au mai dat și alți băieți”

Mulți dintre foștii concurenți din ambele tabere au pus ochii pe roșcată și au susținut că are forme apetisante și un chip foarte plăcut. Zanni a fost cel care a pus punctul pe ‘i’ și a recunoscut foarte transparent faptul că a încercat să aibă ceva mai mult cu ea chiar înainte de a merge cu toții în Republica Dominicană.

Ulterior, protejatul lui Alex Velea a declarat că până și Marilena i-a atras atenția după eșecul cu Roxana: “De la Războinici Roxana Ghiță mergea, m-am dat la ea înainte de Survivor.

La ea s-au mai dat și alți băieți și când am văzut că e atât de primitoare, dacă voiai să o atingi nu avea nimic împotriva, dacă voiai să o pupi nu avea nimic împotriva (…) Apoi m-am uitat și la Marilena, am zis „eu vreau, tu vrei?” și era inabordabilă”, a povestit Zanni

Ce spunea despre fostul iubit?

„Înainte să plec la Survivor am hotărât să încheiem relația, gândindu-ne că statutul de cuplu nu ține doi oameni împreună. În iarnă am trecut amândoi printr-o perioadă tulbure și ne-ar fi afectat mult să rămânem împreună. El a fost una dintre persoanele la care mă gândeam zilnic la Survivor, dar nu într-un mod neapărat… romantic.

E o persoană la care țin foarte mult și simțeam nevoia să îl aud, să îi cer părerea. Când am ieșit din emisiune și mi-am primit telefonul, am văzut că îmi lăsase multe mesaje scrise și vocale și l-am sunat imediat. Eram încă în Republica Dominicană și am stat cu orele pe video toată săptămâna, până am ajuns acasă, în România”
Roxana Ghiță (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI