Roxana Ghiță, conflict cu iubitul din cauza lui Andrei de la Survivor România. Ce a povestit Războinica

Roxana Ghiță, conflict cu iubitul din cauza lui Andrei de la Survivor România. Ce a povestit Războinica
Roxana Ghiță are probleme în relație din cauza lui Andrei de la Survivor

Roxana Ghiță are probleme în relația sa din cauza lui Andrei, fostul coleg de la Survivor România. Sportiva a recunoscut încă din show că îl place, iar fanii se așteptau deja la o poveste de dragoste la revenirea lor în țară. Cu ce mărturii vine Războinica?

Survivor România 2021: Roxana Ghiță are probleme în relație din cauza lui Andrei

Roxana Ghiță a fost una din cele mai iubite concurente de la Survivor România, iar în jurul ei s-au creat foarte multe povești. De-a lungul emisiunii și după ce aceasta a părăsit competiția s-a zvonit că ar fi plăcut câțiva concurenți.

Chiar ea a mărturisit în cadrul unui interviu că l-a plăcut pe Andrei Dascălu, ulterior fanii au văzut privirile suspecte pe care i le-a aruncat lui Jador în aparițiile televizate. Manelistul i-a făcut ochi dulci în fața camerelor de luat vederi fără să se ferească de nimeni și de nimic.

Cu toate astea, nu a reieșit nicio idilă pe parcursul show-ului din Republica Dominicană. Roxana a dezvăluit recent că relația pe care o are la moment este bazată pe încredere și comunicare, dar totuși partenerul său a fost gelos când a venit vorba despre Andrei, neconsiderându-l o competiție și pe Jador.

„In legătură cu Andrei, cred că a fost puțin gelos, mai ales că eram în emisiune și nu puteam să vorbim. Totuși, știu că își dorea să fiu fericită cu orice preț și dacă la momentul respectiv m-ar fi înveselit o relație (de orice fel) cu Andrei, s-ar fi bucurat si Rares pentru mine.

Când vine vorba de Jador, are foarte mare incredere in mine. E conștient că nu aș face nimic și și-a dat seama deja că între noi doi sunt multe glume. Chiar au vorbit și ei la telefon, a fost super amuzant. I-a cunoscut și pe Războinici și se înțelege foarte bine cu ei”, a mărturisit roșcata pentru viva.ro.

„O persoană rezervată care e foarte stăpână pe ea”

„O persoană frumoasă, este foarte frumos, Andrei chiar e frumos, e înalt, o persoană rezervată care e foarte stăpână pe ea, adică stăpân pe sine, încrezător și sincer, puternic, pot să continui…

Daca ne-am pupat? Ne-am pupat, ne-am pupat”, a spus Roxana depre Andrei la adresa căruia a avut numai cuvinte de laudă. Telespectatorii deja își imaginau o poveste de dragoste ca-n filme, mai ales că tinerii s-au cunoscut într-un cadru aparte. Cu toate astea, nu a fost să fie, iar Roxana și-a făcut un partener la venirea în țară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI