Roxana de la Puterea Dragostei, la capătul puterilor! „Nu mai stau, nu permit nimănui asta”

Roxana a ajuns la capătul puterilor! Concurenta de la Puterea Dragostei a început să plângă

Roxana s-a săturat până peste cap de situația în care se află cu fostul iubit. Ce se întâmplă acum în casa Puterea Dragostei și de ce s-a aprins un alt scandal între foștii amorezi? Ce-și reproșează acum? Șatena a amenințat că părăsește competiția pentru că nu mai poate suporta comportamentul bărbatului.

Puterea Dragostei: Roxana a ajuns la capătul puterilor!

Dragostea dintre ei a fost mare, relația lor cu năbădăi s-a stins prea devreme, din păcate pentru fanii lor. După ce urmăritorii show-ului iubirii credeau că totul s-a terminat întrei ei, iar că discuțiile nu mai au de unde să se iște, acum un alt scandal îi are drept protagoniști. Cei doi au ajuns să se jignească exact ca la ușa cortului. Roxana a purtat un dialog cu Turcu prin intermediul transmisiunii, iar Mantea s-a văzut obligată să întrerută tot din cauza faptului că nu se mai înțelegea nimic de țipetele lor.

Roxana este la capătul puterilor! Vrea să plece de la Puterea Dragostei, din cauza lui Turcu
Roxana este la capătul puterilor! Vrea să plece de la Puterea Dragostei, din cauza lui Turcu

Șatena a renunțat să mai comunice cu bărbatul pe care l-a iubit, amenințând la final că nu mai are mult până să părăsească definitiv competiția. În timpul acesta, Turcu râdea nevoie mare de felul în care s-a precipitat tânăra și de lucrurile neadevărate pe care le susținea, spunea acesta în cadrul emisiunii Puterea Dragostei.

„Roxana, Turcu se ridică la un nivel anume?”

„Am comparat doi foști logodnici! Aș fi apelat la cine era atunci potrivit, dar omul acesta nu mai este pe un drum ok, așa că nu mai este cazul. Eu nu mai stau aici, eu nu permit lui să mă jignească pe mine! Asta e cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în relația noastră. Nu m-a lăsat niciodată să vorbesc până la capăt și nu a înțeles”
Roxana

„Roxana, Turcu se ridică la un nivel anume? Care din cei doi are un loc mai important în viața ta. De ce îi dai satisfacție? El nu înșelege. Trebuie ca de fiecare dată tu să aștepți să se calmeze”
Andreea Mantea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI