Relația Bernei cu Philip, în pericol! O concurentă de la Puterea Dragostei încearcă să-i fure inima

Relația Bernei cu Philip, în pericol! O concurentă de la Puterea Dragostei încearcă să-i fure inima
Relația Bernei și Philip este în pericol. O concurentă încearcă să i-l fure

Relația abia începută între Berna și Philip este în pericol din cauza unei fete din casă. O altă concurentă care a râvnit odată la inima tânărului se pare că intervine în povestea celor doi amorezi. Despre cine este vorba?

Puterea Dragostei: Relația Bernei cu Philip, în pericol! Cineva vrea să i-l fure

Edițiile trecute i-au regăsit pe Berna și Philip într-o relație. Timizi și extrem de emoționați, au făcut schimb de cadouri și priviri dulci, iar mai apoi au surprins pe toată lumea cu primul lor sărut. Din păcate, nu s-au putut bucura prea mult de liniște, pentru că Ligi a intervenit în povestea lor. Amintim că Ligi i-a dat o șansă cândva lui Philip și l-a considerat potrivit pentru ea, motiv pentru care a ales să-și împărtășească niște lucruri.

Scandal mare în casa Puterea Dragostei! Relația Bernei cu Philip, pusă în pericol
Scandal mare în casa Puterea Dragostei! Relația Bernei cu Philip, pusă în pericol

La scurt timp după ce au schimbat câteva mesaje mai personale și au început să se apropie, bărbatul a acuzat-o că nu-i oferă niciun spațiu și că este mult prea băgăcioasă și geloasă. Berna a venit în show-ul iubirii nu cu mult timp după ce s-a petrecut scandalul dintre ei, mai apoi acestuia i s-au aprins călcâiele după noua blondină. Acum, amândoi încearcă să-i facă față Ligiei și declarațiilor sale surprinzătoare.  „Azi am auzit întâmplător că trebuie să-i aduci tu din România nu știu ce”, a intervenit Berna.

„Nu mă condiționați voi pe mine!”

„Taci odată când vorbesc! Mă bruiezi, nu mai căuta subiecte cu mine și calmează-te. Eu vorbesc ce vreau eu, nu mă condiționați voi pe mine. E o invenție asta că eu sunt obsedată de tine și că dacă mă vrei….ne împăcăm. Mergeți la doctor, tratați-vă și după veniți aici. Faceți la fel ca atunci cu Mocanu. Controlați-vă!”
Ligi

„Erau niște haine. Dacă știam, le dădeam altcuiva. Cred că te-ai murdărit de engleză la gură. Du-te și fă pași!”, a terminat Philip dialogul dintre ea și cele două blonde.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI