Rona Hartner, momente dificile cu fata ei. Clipele grele prin care au trecut

Rona Hartner, momente dificile cu fata ei. Clipele grele prin care au trecut
Rona Hartner, clipe grele alături de fiica sa

Rona Hartner are parte din nou de clipe de cumpănă. Ce se întâmplă acum cu fiica sa și de unde vin grijile? „Erau zile în care plângeam și eu, și ea”, a mărturisit solista, pentru click.ro.

Roan Hartner, clipe grele cu fiica sa

Rona Hartner a trăit pe timpul pandemiei în Franța, acolo unde locuiește deja de ani buni și unde a ales să se stabilească din prima căsătorie. Cântăreața în vârstă de 47 de ani și-a găsit acum liniștea și relaxarea, după ce a reușit să învingă cancerul cu care s-a luptat. Aceasta a ales să-și trăiască viața normal, alinându-se în brațele soțului său alături de care compune și cântă slujbe electro online. Dar de departe cea mare fericire a sa este unicul copil pe care-l are. Sumalya are 12 ani și se pare că se grăbește să-i calce pe urme mamei. Rareori solista a expus-o pe micuță pentru a o proteja cel puțin până când va împlini 18 ani și va decide singură dacă vrea sau nu să fie în lumina reflectoarelor.

O perioadă dificilă pentru ambele a fost petrecută din cauza pandemiei, din cauza multor restricții. „Școală online am făcut din martie cu ea, am făcut lecții, unele nu le-am mai făcut deloc. Aveam zile în care făceam 8 ore pe zi cu ea acasă, aveam zile în care plângeam la sfârșit și eu, și ea. Este foarte greu! Nu îmi place să fiu profesor, cu toate că sunt coach vocal!”, a mai mărturisit Rona.

Rona Hartner, clipe grele cu fetița ei
Rona Hartner, clipe grele cu fetița ei

“Fata este bine”

“Fata este bine, este de o lună la tatăl ei, în vacanță, și luna viitoare va merge cu mine, vrem să facem camping împreună, să plecăm amandouă într-un loc spiritual, mergem într-o reculegere între mamă și fiică, pentru că este foarte important în perioada adolescenței. Mă ascultă dintotdeauna, este un copil foarte pur și foarte cuminte, nu e deloc rebelă, nu am probleme cu ea. Are 12 ani și noi suntem cele mai bune prietene din lume și asta contează cel mai mult, avem dialog și ea știe că oricând se poate baza pe mine. De aceea plecăm împreună așa, cu cortul, mama și fiica în aventură totală, cu muzică la maxim!”
Rona Hartner (click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI