Rona Hartner, mesaj emoționant despre starea sa. ”Vreau să profit de această victorie!”

Rona Hartner, mesaj emoționant despre starea sa. ”Vreau să profit de această victorie!”

A fost diagnosticată cu o boală nemiloasă, însă în ciuda momentelor grele prin care a trecut, Rona Hartner continuă să meargă mai departe cu aceeași poftă de viață și energie pozitivă. Îndrăgita artista a postat un mesaj prin care a reușit să-și emoționeze fanii.

Rona Hartner: „Nu am chef să mi se plângă de milă!”

A trecut prin clipe cumplite, după ce a primit verdictul medicilor că suferă de cancer, însă în ciuda situației salemedicale, Rona Hartner preferă să se concentreze pe tot ce are mai frumos. Pasiunea pentru muzică îi dă putere acesteia să-și păstreze zâmbetul pe chip și să nu se gândească la probleme. În acest sens, ea a postat un mesaj emoționant în mediul virtual, postare care a fost extrem de apreciată de fanii.

Nu am chef să fiu bolnavă, nu am chef să fiu victimă, nu am chef să mi se plângă de milă„, scrie artista pe o rețea de socializare.

Victoria este a lui Dumnezeu, dar eu profit de aceasta victorie in fiecare zi!!! Aleluia! Vreau să fiu cu chef de viață!
Hopaaaa attitude!!!!!”, a mai completat artista.

Susținută de fani

Fanii și-au arătat toată susținerea și au încurajat-o cum au știut ei mai bine, arătându-i că sunt aproape de ea.

Doamne ajută!„, a scris cineva.

„Cu atitudinea asta și cu energia cu care ne molipsiți pe toți nici nu vreau să cred că aveți o problemă”.

„Mintea va salva trupul!! Bravooo!”

„HOPAAAA-tu est un famme merveilleuse” (Ești o femeie minunată)

„Felicitări pentru atitudine! Sănătate multa!”

„Tot respectul pentru tine, te pup și te voi iubi mereu.”, acestea sunt doar o parte din mesajele postate în număr mare de fani.

După ce am trecut prin foarte multe încercări, văd că Dumnezeu îmi permite să mă şi odihnesc un pic. Sunt la câteva zile după chimioterapie şi mă simt bine„, declara Rona Hartner în urmă cu scurt timp.

Urmăriți Playtech.ro și pe