Rona Hartner, anunțul pe care îl aștepta toată lumea. A vrut să se afle de la ea

de: Alexandra Chivu
24 09. 2019

Rona Hartner a făcut un anunț așteptat de toată lumea. Vedeta a vrut ca fanii ei să afle toate detaliile evenimentului de la ea.

Rona Hartner, anunțul pe care îl aștepta toată lumea

Rona Hartner a rămas pozitivă, chiar dacă a trecut printr-o operație dificilă, după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon. Cântăreața urmează un tratament, se reinventează pe zi ce trece și își ocupă timpul cu pregătirile de nuntă. Interpreta a anunțat pe contul ei de Facebook câteva detalii despre nunta sa cu un francez pe nume Herve. În urmă cu doar câteva ore, solista de origine germană a scris că pregătirile sunt în toi, iar planurile acum li se leagă, hotărându-se la vin, rochia de mireasă și locul unde își vor petrece cei doi luna de miere.

Așadar, în timp ce Rona va dansa în rochia semnată de designerul Luiza Willems, alături de invitați va savura vinul ”made in Sarica”, apoi se va îndulci dintr-un tort special pentru ea, făcut de o prietenă dragă, Elena. După ce oaspeții se vor strânge ușor spre casele lor, artista, împreună cu cel care îi va deveni soț, își vor face bagajele pentru Roma, Assisi, Roccaporena, Sicilia și Veneția.

 La nuntă vor fi sărmăluțe

„O maramureşeancă vine din Londra să-mi facă tort, o rochie maramureşeancă, vinul, prietenii mei aproape, o să fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi şi franţuzesc şi românesc. Aduc din România patru bucătărese, specialiste în sărmăluţe… Am o fanfară care vine de la Marseille. Facem nunta pe 5 octombrie!”, a spus solist la ”Răi Da Buni”.

A scris Rona Hartner pe Facebook

Amintim că Rona Hartner avea în plan să facă o nuntă ortodoxă și în România, deși soțul ei este catolic. Ulterior, a decis că acest lucru nu se poate întâmpla, ducând chiar o luptă interioară în care a trebuit să aleagă.

„Voiam să fac în România o nuntă ortodoxă, iar soțul meu este totuși catolic. Nu putem să facem și nuntă ortodoxă și nuntă catolică. Am avut o luptă in terioară în care a trebuit să aleg. Nu putem să fim și la nunta catolică și la nunta ortodoxă. O să fac în Franța o nuntă calumea, 150 de invitați”, a povestit artista, plină de încântare, în cadrul aceleiași emisiuni.