Când îmbracă Rona Hartner rochia de mireasă. Data nunții a fost aleasă cu mare grijă

Când îmbracă Rona Hartner rochia de mireasă. Data nunții a fost aleasă cu mare grijă
Rona Hartner va purta rochia de mirească în curând! Când se mărită vedeta?

Rona Hartner face nuntă mare! Viitoarea mireasă a scăpat recent de cancer, iar acum se bucură de minunatele clipe care vor veni în viața ei. Vedeta își va uni destinul cu DJ-ul francez Hervé Camilleri cu care se iubește de doi ani. Când va îmbrăca frumoasa solistă rochia de mireasă și-i va jura respect și credință partenerului său în fața Domnului?

Când se mărită Rona Hartner?

După una dintre cele mai grele încercări primite de la viață, Rona Hartner este pozitivă și o ia de la capăt. Artista își face planuri mari și se bucură de zilele extrem de frumoase în care nu mai este nevoie să-și facă griji în privința stării de sănătate. Rona și-a revenit spectaculos și se pregătește ca pe 7 octombrie să îmbrace rochia de mireasă. Solista a anunțat în urmă cu doar câteva zile când și unde se va petrece minunatul eveniment din viața celor doi amorezi.

Pe data de 5 octombrie va spune da în fața ofițerului stării civile, mai apoi pe 7 octombrie va face cununia religioasă, moment foarte important și așteptat de cântăreața care are o credință aparte în Dumnezeu. Cununia Civilă va avea loc pe Coasta de Azur, iar cea religioasă se va petrece la Biserica Sfântul Mina din București.

Rona Hartner se mărită! Când va îmbrăca rochia de mireasă?
Rona Hartner se mărită! Când va îmbrăca rochia de mireasă?

Ceu ce se vor delecta invitații?

“Pe 5 octombrie voi avea un triplu eveniment în Franţa, la Toulon, vom merge la primărie, la Centrul Cultural, pe plajă, pe Coasta de Azur unde ne vom uni destinele în faţa mării. O să avem în jur de 100- 150 de invitaţi. Va fi nuntă mare. Naşii sunt un cuplu din Franţa, ei vor veni şi în România la nunta din Bucureşti. Vom petrece în Club Telegraf unde vom face din nunta mea un spectacol, pe scenă, cu artiştii mei, cu tradiţii româneşti. Am un bucătar priceput care îmi găteşte. Vom avea un dineu cu preparate franţuzeşti şi româneşti, cu influenţe italieneşti. De la ora 21 urcăm la etaj, apoi vom petrece până în zori. Cu acest prilej îmi voi lansa şi noul album, un Rozariu cu muzică electro. Am decis să ne căsătorim în România pe 7 octombrie, luni, pentru că avem multe concerte. Voi veni în ţară şi vom petrece alături de prieteni şi de familie, la un centru de evenimente din Bucureşti. Va fi prezentă şi fetiţa mea din prima căsătorie”
Rona Hartner