Romanița Iovan, surpriză colosală pentru Irinel Columbeanu. Ce i-a arătat în timp ce primea autograful lui

Romanița Iovan, surpriză colosală pentru Irinel Columbeanu. Ce i-a arătat în timp ce primea autograful lui
Irinel Columeabu, surpriză uriașă pentru Romanița Iovan

Irinel Columbeanu a avut o supriză uriașă pentru fosta sa iubire. Ce i-a arătat Romanița Iovan în timp ce îi dădea autograf? Fostul milionar și-a surprins recent fanii cu mărturiile sale.

Irinel Columbeanu, surpriză pentru fosta iubită: ce i-a arătat Romanița Iovan?

Irinel Columbeanu și-a lansat cartea recent, ocazie în care au fost alături toate persoanele lui dragi și care au însemnat ceva pentru el până acum. Un gest făcut de Romanița Iovan a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Chiar și milionarul a rămas surprins de acest lucru.

Amintim că fostul milionar a avut o viață controversată și nu de puține ori a ajuns pe primele pagini ale ziarelor. Afaceristul în vârstă de 64 de ani și-a lansat prima carte din trilogia „Istoriile unui vehement – Ipocrația”.

La eveniment și-au făcut apariția mai multe persoane dragi lui, printre care și Romanița Iovan cu care are o istorie bine știută. Aceasta s-a așezat lângă scriitor, l-a lăudat și mai apoi i-a oferit un pix pe care să îl folosească pentru autograf. Pixul este unul special! Mai exact, este vorba despre un pic pe care chiar fostul milionar i l-a dat în urmă cu 30 de ani, detaliu care l-a lăsat fără cuvinte pe bărbat.

„Atunci când i-am dat autograf, m-a surprins că a păstrat un pix pe care i l-am făcut cadou acum 30 de ani. Nu mai țineam minte. Chiar a vrut să semnez cu el”, a spus Irinel Columbeanu pentru Wowbiz.ro.

„Indiferent prin ce am trecut fiecare”

Romanița Iovan a fost una din iubitele celebre ale acestuia. Cei doi au avut o relație discretă, departe de lumina reflectoarelor, care a durat 10 ani. Cei doi s-au despărțit în anul 1996, iar în prezent sunt în relații bune și se sprijină în diverse evenimente din viața lor.

“Relația noastră a fost foarte frumoasă și s-a transformat într-o relație foarte frumoasă de prietenie care durează și acum, în zilele noastre. Am fost alături de el oricând și oricum.

Și el la fel, indiferent prin ce am trecut fiecare. Pot spune că, de multe ori, relația de prietenie este mult mai frumoasă decât o relație de iubire”, a declarat Romanița Iovan, la Pro TV.

Fanii așteptau să o vadă și pe fosta doamnă de la Izvorani la lansarea cărții, dar ea și fiica sunt în Statele Unite ale Americii. Cu toate astea, cele două i-au urat succes vedetei și i-au ținut pumnii strânși pentru evenimentul măreț care a avut loc în urmă cu puțin timp.