23 oct. 2023 | 18:30

Românii s-au călcat în picioare în magazinele Lidl. Oferta pentru care clienţii s-au îmbrâncit: „Eşti nebun?”

Social
Românii s-au călcat în picioare în magazinele Lidl. Oferta pentru care clienţii s-au îmbrâncit:
Scenă halucinantă! Bătaie pe cașcaval afumat în Lidl România. Cum au reacționat clienții, după ce au văzut oferta.

O nouă ofertă introdusă în magazinele Lidl din România i-a determinat pe clienți să se calce în picioare – la propriu – pentru a ajunge în posesia produsului expus pe rafturi. Localnicii s-au îmbrâncit pentru a se asigura că nu rămân fără acest aliment. De la 32 de lei, cât costa inițial, a fost vândut cu 19 lei. Foto

O nouă ofertă în magazinele Lidl din România

Scenă halucinantă filmată într-un magazin Lidl din România. Periodic, reprezentanții lanțului german de retail introduc oferte cu diverse scopuri, printre care se numără și atragerea clienților. Doar că cea mai recentă reducere a agitat spiritele în rândul consumatorilor.

Indiferent dacă este vorba despre eliberarea unor stocuri pentru a face loc mărfurilor noi sau despre valorificarea cererii reduse, ofertele atrag întotdeauna românii în magazinele Lidl. Nimeni nu contestă faptul că acestea mențin ritmul vânzărilor, însă ce s-a întâmplat recent i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

Imagini halucinante la un magazin din Suceava

În magazinele Lidl din România a fost introdusă o nouă ofertă pentru clienți: cașcaval afumat la preț redus. O bucată de cașcaval, care prezenta un preț inițial de 32 de lei, a putut fi cumpărată la numai 19 lei în unitățile comerciale ale lanțului german de retail.

O scenă filmată într-un magazin Lidl din Suceava, potrivit informațiilor din spațiul public, ne aduce aminte de perioada în care românii luau cu asalt rafturile de hârtie igienică din supermarketuri, în urmă cu circa doi ani de zile, când cazurile de coronavirus se înmulțeau.

S-au călcat în picioare pentru cașcaval afumat

Zeci de clienți s-au călcat în picioare într-un magazin Lidl din Suceava, pentru a se asigura că nu rămân fără cașcaval afumat la preț redus. Oferta i-a determinat pe consumatori să se îmbrâncească – doar, doar să nu rămână fără bucata de aliment preferat.

Potrivit imaginilor publicate pe rețelele sociale, oferta a scos din minți mai mulți oameni. Pensionarii făceau totul pentru a ajunge să prindă ultima bucată de cașcaval afumat. Un consumator a și căzut pe culoar, în încercarea de a ajunge în posesia alimentului vândut la preț ieftin.

Reacțiile clienților: „Stați, domnule! Ești nebun la cap?”

Citește și: Se întâmplă în magazinele LIDL din România începând de azi, 23 octombrie. Preţurile scad semnificativ la aceste produse

„Stați, domnule! Ești nebun la cap?”, poate fi auzit exprimându-se un român, pe fundal, într-un material video publicat pe rețelele sociale.

Clienții Lidl au fost surprinși căutând chiar și în spatele rafturilor alimentul expus la ofertă. Primii consumatori care au prins oferta și-au cumpărat chiar și câte 10 bucăți de cașcaval afumat.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Testul pe care numai geniile îl pot rezolva în doar 10 secunde. Poți vedea al doilea cal din imagine?
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Trucul care salvează murăturile. Cum eviți să se înmoaie
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
A înșelat-o pe Elena Udrea? Adrian Alexandrov, anunț după 8 ani de relație
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
E CLAR cine va fi CÂȘTIGĂTORUL alegerilor PREZIDENȚIALE. Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro