Românii au talent LIVE. Urmărește aici emisiunea de la Pro TV

Show-ul „Românii au talent” – gata de o nouă ediție. Milioane de telespectatori din România dar și din Diaspora așteaptă să vadă noii cincurenți.

De la 20.30, emisiunea poate fi urmărită în direct pe voyo.ro sau la adresa protvplus.ro/portal.

În scurtă vreme aflăm și dacă unul dintre concurenți va fi răsplătit cu „Golden Buzz”.

Trei dintre jurați, Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu, pot ajuta, astfel, un concurent să ajungă direct în semifinală.

Mihai Petre, cel de-al patrulea jurat, nu mai are această opțiune, pentru că a acordat primul „Golden Buzz” al sezonului 9.

Românii au talent: cel mai recent Golden Buzz

În show-ul „Românii au talent” de vinerea trecută un băiețel în vârstă de  8 ani a reușit să impresioneze publicul și jurații cu un moment inedit de dans.

Se numește Aris Negoiță, are 8 ani și a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș. Astfel, a ajuns astfel direct în semifinală.

Mihai Petre: „Arăți ca o fiară pe ringul de dans. I-ai rupt pe toți. Ești foarte bun.”

Andra: „Sunt șocată de ce am văzut. M-ai bucurat cu toate mișcările tale, cu atitudinea ta, cu părul ăsta de Mowgli. Ești minunat, copile!”

Pavel Bartoș: „E al nostru, e Mowgli al nostru!”

Smiley: „Eu n-am văzut niciodată un copil de opt ani care să se miște în felul ăsta, cu atitudinea asta, pe scenă.”

Evoluția de vinerea trecută îl plasează pe Aris printre favoriții la câștigarea acestei ediții a show-ului difuzat de ProTv.

Aris, noua vedetă de la Românii au talent

Dincolo de dans, Aris urmează cursuri de canto, lupte libere, jiu-jitsu brazilian. A jucat și fotbal, e campion național la informatică și a studiat pianul.

Aris era talentat de foarte mic, așa că părinții au decis să-l înscrie la cursuri de dans la Palatul Național al Copiilor. A câștigat numeroase competiții până acum și a obținut o bursă în Italia.

Părinții săi sunt mândri și s-au străduit să îi acorde tot sprijinul și toate condițiile pentru o pregătire cât mai bună. Mama lui Aris este consultant wellness iar tatăl său deste antrenor de fitness.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI