Moment inedit la Românii au talent: „M*IE PSD”, afișat în direct

Românii au talent / Facebook

Emisiunea Românii au talent a atras atenția și mai mult cu ultima ediție. Asta datorită unui mesaj foarte popular în România ultimilor doi ani.

Românii au talent e o emisiune produsă și difuzată de Pro TV. În fiecare seară, de la ora 20:30, e difuzată câte o ediție. Pro TV, ca să sporească interesul cât mai multor telespectatori, folosește și Twitter ca platformă de interacțiune. Doar că asta, uneori, produce și surprize, cum s-a întâmplat pe 29 martie.

Un utilizator de Twitter și un telespectator Românii au talent a scris următorul mesaj: „M-a Uimit, Incredibil de Expresiv. Pasiune. Străduință. Devotament. Foarte frumos!”. Poate nu e evident la prima vedere, dar dacă recompui mesajul pe baza majusculelor e clar ce iese: „MUIE. P.S.D.”.

Romanii au talent tweet
Miron Marius / Facebook

Mesajul publicat pe Twitter e disponibil mai jos.

Ce s-a mai întâmplat în ultima ediție Românii au talent

Cea de-a opta ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 15,6 puncte de rating și 44,3% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4,4 puncte de rating și 12,5% share.

Florin Călinescu a apăsat vineri seară cel de-al patrulea Golden Buzz al sezonului #9suprem Românii au talent. Juratul a fost fermecat de vocea Danielei Machidon și de carisma acesteia și a fost convins rapid că reprezentația concurentei merită butonul auriu și un loc în semifinale.

În urma reprezentațiilor din cea de-a opta ediție Românii au talent, din noul sezon, cei care au primit 3 sau 4 DA din partea juraților sunt: Micii chitariști, Burning souls crew, Iosif Pușchiță, Trupa Eden, Vittorio Colombo, Casiana Oancea și Alin Mătușa, Eliza Dan și Tanabay Tokgoz, Alexandru Badea, Irina Loghin, Ramona Suliță, Fedor Polyanskiy și Dina Ahmetgareeva, Lotul sportiv al Federației Române de karate kyokushin, Erik Tudoran și Duo Sienna.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI