Se întâmplă chiar acum la PRO TV! Jurații Românii au Talent, luați total prin surprindere

Se întâmplă chiar acum la PRO TV! Jurații Românii au Talent, luați total prin surprindere
Emisiunea Românii au talent de pe Pro TV - ediția de vineri 24 aprilie

Românii au Talent este o emisiune difuzata de Pro TV, începând cu ora 20.30. Show-ul de televiziune se află la sezonul cu numărul 10. Emisiunea este prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Din juriul emisiunii Românii au talent fac parte: Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu și Andi Moisescu. Cele mai bune momente din emisiune pot fi Urmărite online, pe PRO TV PLUS, ediții din fiecare sezon, cu cei mai talentați concurenți, dar și reprezentațiile memorabile ale câștigătorilor.

Emisiunea Românii au talent de pe Pro TV – ediția de vineri 24 aprilie

UPDATE: Georgescu Ecaterina, o pensionară din județul Olt, care își antrenează vocea într-un ansamblu local, după ce a fost ospătăriță și …macaragiu, a venit la Românii au talent cu o piesă românească, interpretată destul de bine, încât a obținut doar două voturi de Da, insuficiente însă pentru a merge mai departe.

UPDATE: Pedro Benavides, în vârstă de 40 de ani, din Spania a venit pe scena Românii au talent cu un număr de acrobație cu cercul, care i-a adus 4 de Da.

UPDATE: Claudiu, 38 de ani, din Timișoara a cântat o melodie la Pan Tan-ul său de 2.300 de euro. A muncit în Cipru ca să-și cumpere instrumentul muzical, dar nu regretă deloc. A trecut mai departe cu 4 de DA.

UPDATE: Damian Spinei, 21 de ani, a interpretat o melodie populară care a sculat sala în picioare. Toată lumea a cântat, a dansat, iar concurentul a mers mai departe cu 4 de Da.

UPDATE: Ciprian Ursu este un IT-ist care a fost și ”cântăreț de sufragerie”, cum a zis el. S-a hotărât să facă mai mult. Și-a făcut o trupă, iar la Pro TV a venit cu o melodie proprie, interpretată la chitara electrică, care i-a dat pe spate pe toți cei patru jurați. A trecut în etapa viitoare cu 4 de DA.

UPDATE: Dana Marchitan, 36 de ani, este din republica Moldova, s-a născut în Rusia, dar trăiește în Elveția și are o experiență vastă în ceea ce privește emisiunile de concursuri. A participat la X Factor, dar și la Vocea României.

UPDATE: Un grup de tineri a umplut scena cu talent, cu o melodie compoziție proprie, interpretată acapela. Perfectly Simple a cîștigat cu reprezentația artistică nu mai puțin de 4 de DA.

UPDATE: Ana Vișan și Iacob Bogdan și-ar face un centru foartemare în care să crească animalele abandonate, dacă ar avea bani. La Pro TV au venit însă cu un dans plin de pasiune, care le-a adus trei de Da și un Nu, de la Mihai Petre.

UPDATE: Ionuț Călin și Ina Siciu au venit cu un număr special de poezie combinată cu… lovituri de tobă. Jurații au aplaudat în picioare momentul de poezie care aduce în prim plan problemele cu care se confruntă românii zi de zi. Au mers mai departe cu 4 de DA.

UPDATE: Maria Popescu din Constanța, 17 ani, a venit la Românii au talent cu o melodie interpretată perfect, care i-a adus 4 de DA.

UPDATE: Damian, în vârstă de 10 ani, a urcat încrezător pe scena Românii au Talent. Este pasionat de gătit, dar la Pro TV a venit cu un dans care i-a adus însă doar două voturi de Da. Notă discodantă a făcut Mihai Petre și Florin Călinescu.

UPDATE: Acrobatik- este un grup de copii format de doar o lună de zile. Acrobațiile pe muzică populară le-a adus copiilor 4 de DA.

Emisiunea Românii au Talent continuă și fiecare moment este retrăit la maxim de către jurați. În ediția de astăzi, 24 aprilie, de la 20:30, visurile concurenților pot deveni realitate. Ideile cele mai creative și originale se vor pune în aplicare pe scenă.

”Îmi imaginez un concert pe un vârf de munte. El și toți oamenii care vor veni acolo să-l asculte”, va spune Andi Moisescu la finalul unui moment muzical care îi va surprinde pe toți cei din sală.

Doi concurenți vor aduce poezia alternativă pe scena Românii au talent

Pentru prima dată la Românii au Talent, doi concurenți vor aduce poezia alternativă  :

”Joacă-te cu gândul tău. Poți să fii poet și  dacă nu ți-a zis profesoara”, vor spune ei înainte de a prezenta momentul pregătit. Florin Călinescu le va confirma acestora că a înțeles mesajul, iar Mihai Petre va afirma că: ”Fondul pe care-l trăim în fiecare zi capătă o formă care ar putea avea impact”.

Talentul nu ține cont de vârstă

Talentul nu a ținut cont de vârstă niciodată. O concurentă în vârstă de 65 ani interpretând o piesă a uneia dintre cele mai mari voci ale României îi va surprinde plăcut pe jurați care vor hotărî dacă va merge în etapa următoare.

”Mă bucur că mi-ați adus aminte de Mihaela Runceanu”, va spune Andra. Ce vor crede și ceilalți jurați și dacă va merge în următoarea etapă, aflăm vineri seara.

Prezentatorii emisiunii Românii au talent
Emisiunea Românii au talent de pe Pro TV – ediția de vineri 24 aprilie.

Povestea dintre actor și coregrafă

O poveste spusă prin cuvinte de dans, dintre un actor și o coregrafă vor încânta juriul. Aceștia s-au cunoscut la repetițiile unei piese de teatru, în urmă cu câțiva ani.

Andi Moisescu va concluziona: ”Este subiect de film. S-a apucat de dans contemporan pentru ea”

Ediția de vineri 24 aprilie

În ediția din această seară de vineri, 24 aprilie, în noua ediție Românii au talent, sezonul 10, vom avea parte de povești de neuitat, concurenți deciși să impresioneze și aplauze pentru momentele de neuitat.