Se știe deja câștigătorul sezonului 10 Românii au Talent? Cine are cele mai mari șanse să câștige?

Se știe deja câștigătorul sezonului 10 Românii au Talent? Cine are cele mai mari șanse să câștige?
Se știe deja cine are mai multe șanse să câștige sezonului 10 al emisiunii Românii au talent?

Emisiunea Românii au talent de pe Pro TV, a ajuns la sezonul cu numărul 10. Acest sezon a debutat pe 7 februarie 2020 și aduce în fiecare săptămână surprize de proporții în fața juriului și a publicului.

Se știe deja cine are mai multe șanse să câștige sezonului 10 al emisiunii Românii au talent?

Iată cui au fost acordate cele 10 Golden Buzz-uri din cadrul sezonului 10 al emisiunii Românii au talent.

Prima ediție a emisiunii Românii au talent a avut loc pe data de 7 februarie 2020 și atunci au fost acordate primele Golden Buzz-uri din acest sezon, primul a fost oferit de către Andi Moisesc către Erno Varga, iar al doilea a fost oferit de Smiley și Pavel Bartoș lui Gennady Tkachenko-Papizh.

A doua ediție a emisiunii a trimis un băiețel direct în semifinale. Theodor Marcu are doar 6 anișori și Andi Moisescu ia oferit cel de-al treilea Golden Buzz din sezonul 10 pentru calculul japonez metal pe care acesta l-a făcut.

Golden Buzz-urile al patrulea și al cincilea

Concurentul de la “Românii au talent” care a primit al patrulea Golden Buzz din acest nou sezon spectaculos, este Radu Pălăniță e profesie mecanic auto.

În ediția de pe 28 februarie, Smiley și Pavel Bartoș au fost lăsați cu gura căscată de Daria Călugăru, căreia aceștia i-au acordat al cincilea Golden Buzz care au trimis-o direct în semifinale.

Al șaselea și al șaptelea Golden Buzz

Al șaselea Golden Buzz a fost acordat în ediția de pe 6 martie, când Andra a fost impresionată de Mihai Țigaret, pianistul de 13 ani pentru care aceasta a apăsat butonul auriu.

În ediția de vineri 13 martie din emisiunea Românii au talent, sezonul 10, stewardesa Aura Marcu l-a determinat pe Florin Călinescu să ofere al șaptelea Golden Buzz tinerei care a trăit în 11 centre de plasament până să primească șansa vieții.

Prezentatorii emisiunii Românii au talent
Se știe deja cine are mai multe șanse să câștige sezonului 10 al emisiunii Românii au talent?

Golden Buzz: opt și nouă

Momentul Sarei Ardelean, fetița de 10 ani, care l-a impresionat pe Mihai Petre cu numărul ei excepțional de dans, în ediție de pe 20 martie, a fost răsplătită cu Golden Buzz-ul cu numărul opt, care a trimis-o direct în semifinală.

Vineri , 28 martie,  la Românii au Talent, sezonul 10, momentul de dans acrobatic al cuplului Duo Maintenant, l-a făcut pe Mihai Petre să le ofere cel de-al nouălea Golden Buzz, celor doi dansatori, care au fost elevi ai Nadiei Comăneci.

Al zecelea Golden Buzz de la Românii au talent, sezonul 10

Siena Vușcan a primit cel de-al zecelea și ultimul Golden Buzz din partea Andrei, care a fost impresionată de vocea micuței chinezoaice, în vârstă de doar 10 anișori, în ediția de vineri 3 aprilie. După momentul de excepție al Sienei Vușcan, Andi Moisescu afirma că:

„Cred că are cele mai mari șanse să câștige anul acesta”

Siena descalificată de la Românii au talent

Din cauza pandemiei de coronavirus și a măsurilor impuse de starea de urgență, Siena, una dintre marile favorite de la Românii au Talent,  nu va mai participa în show-ul TV. În cursa pentru cei 120.000 de euro au rămas nouă concurenți, iar lupta între ei este foarte strânsă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI