Românii au Talent Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de vineri, 17 aprilie. Cine a luat Golden Buzz

Românii au Talent Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de vineri, 17 aprilie. Cine a luat Golden Buzz
Emisiunea Românii au talent de pe Pro Tv - ediția de vineri 16 aprilie.
Emisiunea Românii au talent de pe Pro TV continuă cu o nouă ediție din etapa preselecțiilor. Noi concurenți, noi visuri mărețe de a impresiona o țară întreagă, în această seară de la 20:30.
UPDATE Olga, împreună cu cele două colege ale ei, formează un grup de dansatoare venite din Sankt Petersburg, Rusia. Au executat un dans acrobatic în sincron perfect, la înălțime, pentru care au primit patru de ”Da”.
UPDATE Mădălina Felea, 37 de ani, este gimnastă la bară și a emoționat publicul cu dansul său pe care i l-a dedicat tatălui ei, plecat dintre noi, într-o lume mai bună. Dansul său complex i-a fermecat și pe jurați care au trimis-o în etapa următoare.
UPDATE Nemeș Ștefan, un tânăr violonist, de doar 17 ani, este îndrăgostit încă din fragedă copilărie de instrumenstul său muzical. Atât de tare l-a fascinat încât a povestit că atunci când auzea sunetul viorii începea să plângă. Însă momentul său pe scena Românii au Talent nu a fost unul la care s-ar fi așteptat jurații, de la care a primit doi de ”Da” și doi de ”Nu”
UPDATE În pași de tango, așa și-au demonstrat îndemânarea cuplul de jongleri Duo Juggling „RedTango”. Ei au impresionat audiența, iar Andi Moisescu s-a declarat fascinat de numărul lor ”Număr ca al vostru nu am mai avut niciodată!” a exclamat prezentatorul tv.
UPDATE Buzea Mihai are 23 de ani și a venit din Toplița. Însă nu pentru prima oară, tânărul este la a treia apariție pe scena Românii au Talent. El a șocat audiența cu un outfit de club pe plajă. Nici cu vocea nu i-a impresionat pe jurați care i-au oferit patru de ”NU”.
UPDATE Bogdan Branc, student, 20 de ani, din Timișoara, a prezentat o variantă inedită a melodiei ”Cântă Cucu-n Bucovina”, pe care a interpretat-o în variantă bitbox.
UPDATE Specializată în inginerie chimică, această concurentă le-a arătat juraților că vrea să facă o schimbare în viața ei și a urcat astfel pe scena Românii au Talent.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Emoția ei a ajuns până la jurați. Chiar dacă a terminat ingineria chimică, a realizat că are nevoie de o schimbare și astăzi a făcut un nou pas!

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent) pe

UPDATE Denis Ianoși, 11 ani din Drobeta Turnu Severin, elev, a uluit juriul cu mișcările sale de dans. Andi Moisescu a fost fermecat de reprezentația micului artist dansator.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Un început perfect! Jurații l-au considerat perfect și l-au îndrăgit pe loc. 4 de DA și multe felicitări pentru această prestație ?

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent) pe

Emisiunea Românii au talent de pe Pro Tv – ediția de vineri 17 aprilie

O nouă ediție a talentului și a creativității va avea loc în această seară de la 20:30 la Pro TV în cadrul emisiunii Românii au talent. Pentru a atrage atenția juraților și pentru a primi cel puțin 3 de DA și să-și continue visul în etapa următoare concurenții sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun. Cei trei jurați:

  • Andi Moisescu
  • Andra, Mihai Petre
  • Florin Călinescu vor avea parte de momente originale și noi surprize.

Inginerul chimist care va cânta

Pasiunea pentru muzică, face ca un inginer chimist care a lăsat în urmă cariera corporatistă, să se lase condus de pasiunea pentru muzică și să cânte în fața juriului și a spectatorilor. În această ediție vom afla dacă acesta va surprinde sau nu juriul, cu talentul său.
 ”Au venit până aici emoțiile tale”, va spune Andra la finalul momentului. Dacă îi va surprinde pe jurați cu talentul său, aflăm în această ediție.

Un concurent care a urcat pentru a treia oară pe scena Românii au talent

Acest moment a fost special conceput pentru revenirea pe scena de la emisiunea Românii talent. El a revenit pentru a treia oară în fața juraților. Ce a declarat Mihai Petre la finalul acestui număr:

 ”Asta-i atitudinea corectă”, declară Mihai Petre.

”Am simțit o mare evoluție, aici am devenit artist” sunt cuvintele concurentului care va urca pentru a treia oară pe scena talentului.

Siglă Românii au talent
Emisiunea Românii au talent de pe Pro Tv – ediția de vineri 17 aprilie.

Un puști de 11 ani a urcat pe scenă

Dansul unui puști de doar 11 ani, robo, care a urcat decis pe scena Românii au talent, îi va face pe toți cei prezenți în sală să se ridice. Ce vor crede jurații despre acest număr și cum a început povestea puștiului, vom afla în această seară, într-o nouă ediție a show-ului de pe Pro TV. Mihai Petre a declarat la finalul numărului:

”Mă cunoaște toată școala. Am evenimente”, a declarat puștiul.

”Mă uimește precizia și răbdarea. E unul dintre cei mai roboți pe care i-am văzut!”, declară Mihai Petre la finalul numărului.

Talente remarcabile, concurenți deciși să facă spectacol și momente de neuitat

În ediția din această seară, Andi Moisescu va face o apreciere frumoasă pentru tot ceea ce a văzut de-a lungul anilor:
”Acest format i-a stârnit pe foarte mulți artiști să fie mai creativi decât până în acel moment”.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI