LIVE TEXT Românii au talent, sezonul 10. Copilul geniu care a luat Golden Buzz i-a uluit pe toți

de: Dana Cazacu
14 02. 2020

Cel mai iubit show de divertisment, Românii au talent, aduce începând de vineri, 8 februarie, de la 20:30, sezonul #10suprem, numai la PRO TV. Fiecare vineri seară va scoate la iveală momente nemaiîntâlnite, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură. Dinamismul show-ului va fi întreținut de gazdele emisiunii Smiley și Pavel Bartoș, care vor fi în permanență alături de concurenți și îi vor susține mai energic ca niciodată. Jurații, Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, sunt pregătiți să fie uimiți de diversitatea reprezentațiilor și de abilitățile extraordinare ale participanților și, cel mai important, să găsească cel mai talentat concurent din 2020.

UPDATE: A venit și Golben Buzz-ul! Un micuț de 6 ani și 7 luni a pășit pe scenă spunând că are emoțiile ”undeva în burtă”. Talentul său: face calcule japoneze.

UPDATE: Cornel nu a venit la Românii au talent pentru a da o lecție, ci pentru a-și arăta talentul. Deși nu are mâini, tânărul a cântat la tobe și a primit 4 de ”da”, nu pentru că a emoționat, ci pentru că a fost fantastic.

„Ajut oamenii cu dizabilități să își găsească un loc de muncă, să aibă o șansă și pregătesc companiile care vor să îi angajeze. Sunt din Suceava, dar am fost adoptat de un cuplu britanic, ei sunt părinții mei. Venirea mea la Românii au Talent este ca o întoarcere acasă. Eu cânt la tobe, la chitara bass, la mai multe instrumente”, a spus Cornel.

UPDATE: Diversitatea este cheia acestui show. Drept urmare, pe scenă și-au făcut apariția și doi tineri cu un roast ”pentru toți tinerii din România: Abi Talent și 5GANG”. Mesajul transmis de tineri: jos cu vloggerii.

„Abi, zici că ai boală, că pe fundul tău nu intră nicio țoală. Jos cu vloggerii! Selly, cum mai cânți cu fluturii, lipsă de talent ca toți flexarii”, au cântat copiii.

UPDATE: O fată cu o poveste. Larisa Magda a dansat, iar emoția, venită nu numai din mișcările sale, ci și din povestea sa, a ajuns la sufletul juraților.

„Ea este tot timpul în inima mea, cred că este mândră de mine. Mi-aș dori ca sora mea să fie capabilă să facă ce poate toată lumea. Ea nu poate vorbi, are traheostomie pentru a putea respira”, a spus adolescenta.

Florin Călinescu, considerat unul dintre cei mai duri dintre cei aflați la masa juriului, a fost șocat de momentul ei, putând, în final, să spună numai ”perfect”.

UPDATE: Mic, dar talentat, a fost numit ”ninja al viorii”, a impresionat și a plecat acasă cu 4 de ”da”.

UPDATE: Pe scenă a intrat și un profesionist de biliard, un francez care locuiește, pentru moment, în Las Vegas.

  • „Nu ai cum, bă, așa ceva”, și-a exprimat Smiley uluirea.
  • Tot pentru că cele două gazde ale show-ului s-au arătat entuziasmate de ceea ce se întâmplă pe scenă, concurentul a decis să le implice în numărul său. Norocos sau nu, la scurt timp, la dorința francezului, pe scenă a venit și juratul Mihai Petre.
  • S-a decis! „Depășește orice formă de spectacol pentru biliard”, a spus Andi Moisescu. Florian va reveni pe scena talentelor.

UPDATE: Dani și Sebi au urcat pe scena talentaților pentru a cânta, dansa și impresiona cu rock. Micuții au trecut mai departe. Mai mult, copiii au plecat acasă și cu o învățătură din partea lui Călinescu: „Sfat pentru voi de la un rocker bătrân – napolitane, lăptic, clătite, somn și doar fete!”

UPDATE: Ediția a doua Românii au Talent a început cu un număr haios a unui urs polar dansând. Din nefericire, a primit din parte lui Mihai Petre red button.

Emisiunea Românii au talent de la Pro Tv – live Online – vineri 14 februarie

A doua ediție Românii au talent din sezonul 10 vine cu surprize. Cine este cel mai vârstnic concurent care va urca pe scenă. Se schimbă totul la Românii au talent începând de vineri! Telespectatorii vor fi surprinși. Mâine, de la 20:30, concurenții fac totul posibil să-i impresioneze pe cei patru jurați de la Românii au talent! De la prezențe care îl vor face pe Andi Moisescu să spună:

”La prima vedere pare imposibil, dar totul e posibil când vrei” la cele care nu îl vor convinge pe Mihai Petre: ”Din păcate, nu a fost seara voastră”, noua ediție le va oferi telespectatorilor cele mai puternice sentimente.

Emisiunea Românii au talent de la Pro Tv – live Online – vineri 14 februarie.

Jurații surprinși de către copii

Copiii îi vor surprinde pe jurați și le vor da ocazia să se bucure de talent autentic, de muncă și de emoții transmise în fiecare clipă petrecută pe scenă.

Emoțiile sunt în burtă, nu le folosesc pe scenă”, va spune un puști de 6 ani înainte de a urca pe scenă pentru a arăta cum se îmbină pasiunea pentru matematică și muzica clasică. O tânără de 15 ani va reveni în țară și le va prezenta juraților pasiunea ei pentru dans, reușind să-l facă pe Andi Moisescu să exclame: ”Este sezonul copiilor care trăiesc într-o altă dimensiune și mai coboară și pe la noi”.

Pasiunea moștenită de la tatăl său

”Mă bucur că ai venit, deoarece nu știam de acest sport” și ”Iubesc deschizătorii de drumuri”, vor declara Andra și Mihai Petre la finalul unui moment care va impresiona prin dexteritate și expresivitate. Ce talent va prezenta concurenta în fața juraților, aflăm mâine seară!

Tot vineri seară, Nea Dudu din Mârșa va demonstra că talentul nu are vârstă! La 83 de ani, este cel mai vârstnic concurent care urcă pe scena Românii au talent în acest sezon. El este decis să arate că pasiunea moștenită de la tatăl său pentru vioară merită să fie văzută de toți românii.