Emoții la cote maxime la Românii au Talent pe PRO TV! De la momente de groază la Golden Buzz

Emisiunea Românii au talent de la Pro Tv - ediția de vineri 13 martie.

Acrobații, voci impresionante și dansuri de neuitat vor forma tabloul inspirației de vineri seară la Românii au talent! În această seară, de la 20:30, noi concurenți urcă pe scena talentului cu gândul de a impresiona jurații și a primi aplauzele la care au visat. O nouă seară de vineri, o nouă ocazie pentru ca talentele să ajungă pe scena mult visată.

Emisiunea Românii au talent de la Pro Tv – ediția de vineri 13 martie

UPDATE. Gigel Frone revine din nou la Românii au Talent. 

Concurentul care deja are tradiție la capitolul de apariții în cadrul emisiunii Românii au Talent de pe Pro TV. Gigel Frone a interpretat „Bella Ciao”, melodia celebră care a ajuns recent și pe coalana sonoră a unuia din cele mai iubite seriale de pe Netflix, „Casa de Papel”.

Ulterior, a cântat o melodie românească. Gigel Frone a făcut senzație la închiderea show-ului din această seară, cu atât mai mult cu cât atât publicul, cât și jurații s-au obișnuit cu prezența sa.

Alături de încă un alt concurent cu care a venit însoțit pe scenă, Gigel Frone a interpretat un șir de mai multe melodii.

Pe măsură ce cânta, Pavel Bartoș și Smiley au adus pe scenă mai mulți concurenți care așteptau să le vină rândul, spre disperarea, poate a lui Gigel Frone.

„Nu am văzut o hărmălaie mai mare. Gigel Frone era fiert!”, a spus Andi Moiesescu.

UPDATE. Se pare că unul din concurenți i-a dezamăgit pe jurații de la Românii au Talent. În numărul său a avut o interpretare a melodiei celebre a lui Michael Jackson, „You are not alone”. A fost evident că bărbatul a cântat fals, după cum a remarcat și juriul.

Bărbatul a primit 4 de NU.

UPDATE: O concurentă a primit Golden Buzz. Femeia originară din Bacău i-a impresionat până la lacrimi pe jurați.

Florin Călinescu a fost profund impresionat. A urcat pe scenă și a luat-o în brațe pe femeie. Andra a privit numărul cu mare emoție și l-a sfârșit aproape că i-au dat lacrimile.

„Meriți din plin bucuria asta. Felicitări!”, i-a transmis Andi Moiesescu.

UPDATE. Christian a venit la Românii au Talent cu un număr spectaculos. În numărul său, o persoană este ținută sub apă de mai bine de cinci minute. Este un record absolut!

„Dacă vă uitați atent la corpul său, începe să se vadă că are nevoie disperată de oxigen. Tânărul este prins cu lanțuri, lacăte și cătușe de corp pentru a putea rezista o perioadă cât mai îndelungată”, a spus unul din concurenți

Incredibil! Bărbatul a stat 6 minute și 33 de secunde cu capul sub apă.

UPDATE. Frumoasa Aurora Toma este actriță de circ și are 29 de ani. A venit să încânte juriul și spectatorii cu numărul său de acrobație.

Aurora a plecat în etapa următoare cu 4 de DA.

UPDATE. David Ioniță are opt ani și este din Ploiești. La doar 8 ani, David știe capitalele țărilor din toată lumea.

„Am venit la Românii au Talent ca să demonstrez că și copiii au talent”, a spus David.

David Ioniță a plecat acasă cu 4 de DA.

UPDATE. Roșu Marcelin este născut în Bacău, dar trăiește în București. Povestea sa de viață este absolut impresionantă. A avut multe probleme în copilărie, fiind supus la violențe domestice cumplite. Bărbatul a recitat o creație proprie pe scena de la Românii au Talent, inspirat din viața sa.

Concurentul a primit un NU din partea lui Mihai Petre, însă de la ceilalți jurați a primit DA.

UPDATE. Gârloiu Maria Cristina a venit din Râmnicu Vâlcea să îi impresioneze cu un dans din buric pe jurații de la Românii au Talent. Pentru a susține acest număr de belly dance, Maria Cristina a venit pe scenă într-o ținută sclipitoare, albastră.

„Eu cred că tremură de emoție”, a spus Pavel Bartoș.

„Da, da, se mișcă foarte bine”, a adăugat Smiley în timpul numărului.

La 12 ani participat la primul ei concurs de belly dance, după ce a fost insipirată de celebra producție „Clona”.

„Îmi place că izolezi foarte mult lucrurile. Pe mine m-ai impresionat”, au fost vorbele lui Mihai Petre.

Tânăra a obținut 4 de DA.

UPDATE. Un tânăr care a venit să cânte la acordeon a făcut senzație, de-a dreptul, pe scena de la Românii au Talent.

„Am văzut mulți acordeonișiti, dar mi-a plăcut mult expresia feței tale”, a spus Florin Călinescu.

Băiatul pleacă acasă cu 4 de DA.

UPDATE. Eva Katharina Jumătate s-a născut în Suedia și a venit acum să impresioneze juriul de la Românii au Talent.

„E visul meu să stau pe scenă și să cânt. Acasă o ascultăm mult pe Andra, ascultăm muzică românească”, a spus fetița de 11 ani.

Eva a participat și la emisiunea de talente similiară cu Românii au Talent din Suedia.

 

View this post on Instagram

 

Välkomna vi ses 11:30 då kommer jag skriva autografer?❤️??⚡️?

A post shared by Eva Katharina Jumatate (@evajumatate) on

Andra: „A fost foarte frumos. Părea că nu cântă un copil de 11 ani”.

„Eurovision scrie pe tine, mai ales că Suedia are o istorie foarte bogată în acest sens”, a spus Andi Moisescu.

Micuța Eva a trecut în etapa următoare, cu 4 de DA.

UPDATE. Numărul impresionant de acrobație al băieților de la Trupa Cheban (24-33 ani) din Chișinău, pe ritmuri scoțiene.

„Mi se întoarce stomacul când îi văd”, spune Andra privind numărul.

„Pentru mine sunteți superoi”, a ținut să precizeze Mihai Petre.

„Șmecheria ar fi ca salteaua să stea într-un punct fix”, a comentat numărul Florin Călinescu.

Trupa a traversat până în etapa următoare cu 3 de DA. Doar Florin Călinescu a fost cel care le-a oferit un NU tinerilor.

UPDATE. Mariana Pârju, din Iași, a venit pe scena Românii au Talent, care a venit în cadrul emisiunii să repare…oameni.

„M-am născut campioană, nu gospodină. Și, e noul model de bunică 2019 (…) Am vrut să fiu bunăciune de bunică nu o băbăciune”a spus concurenta.

Femeia a făcut un moment amuzant de exercițiu de respirație cu toată sala.

„Wow, bunicuțo, dar ce bicepși ai. Medalii acelea au mai puțin efect decât filosofia ta de viață”, a spus Mihai Petre după susținerea numărului.

„Bunicuța” a trecut în etapa următoare cu 4 de DA.

UPDATE. Alexandra Carlinov are 16 ani și este o elevă din București. S-a prezentat în fața juriului cu un număr de gimnastică ritmică. A primit numeroase aplauze din partea publicului pentru numărul ei de dans ritmic contemporan. Tânără a dansat pe melodia celebrei artiste, Billie Eilish, „When the party`s over”.

„Cred că ai șanse să devii o dansatoare extraordinară”, a spus Mihai Petre.

Alexandra merge în etapa următoare cu 4 de DA.

UPDATE. Următorul număr care a ajuns la Românii au Talent are în centru un tânăr student la Drept care a venit să-i impresioneze pe jurați cu muzică. Petrache Adrian face parte dintr-o familie de lăutari.

„Vreau să trăiesc acest moment minunat”, a spus tânărul.

„Ce frumoasă alegere, tată (…) O ai în sânge, o simți în ficat”, i-a transmis Andi Moiesescu, imediat după ce tânărul a început să cânte.

Tânărul a plecat fericit acasă, după ce a primit 4 de DA.

UPDATE. Primul număr care a deschis această seară de la Românii au Talent i-a impresionat pe jurați.
Oleg și Timofrey din Kiev (Ucraina) i-au impresionat cu un număr de acrobație absolut spectaculos. Cei doi au primit 4 de DA și merg în etapa următoare.

Vineri, de la 20:30, emoția atinge cote înalte pe scena talentului.

De la tineri care au reușit să depășească un trecut greu:

”Am fost primul bărbat din familie care a luat Bacul”, la cei care vor să transmită un mesaj: ”Am venit să arăt oamenilor că și copiii au talent”, seara va fi încărcată de talent!

O concurentă va urca pe scenă cu un moment la care a muncit foarte mult

Vă va avertiza că:

”O singură dată dacă ai greșit, poate fi fatal”, însă anii de muncă și dorința de a fi cea mai bună vor reuși să îi aducă aprecierile juraților: ”Dacă ar fi ținut 6 luni…era perfect”, va spune Florin Călinescu.

Poveștile de viață vor reuși să surprindă și să îi impresioneze pe jurați și de această dată

Unul dintre concurenți își va spune povestea prin versuri:

”sunt un copil crescut în stradă, am regrete” și va transmite un mesaj către cei care nu primesc susținerea familiei la timp: ”Nu vei ști ce-i rău sau bine, iar alții îți vor spune cine ești”.

O concurentă de 35 ani va veni de la Bacău cu un mesaj extrem de puternic

”Este examenul vieții mele. Am zis să am o confruntare cu mine”. Ce talent va prezenta și dacă va reuși să treacă acest examen în ochii juraților, vom descoperi în noua ediție.

Reveniri surpriză, emoție și râsete, o seară completă a talentului în care Mihai Petre va afirma că ”Suntem pe pământ pentru a sparge tipare și a ne depăși limite”. Ce moment îi va stârni această reacție și cine va reuși să obțină un nou golden buzz, aflăm mâine, de la 20:30, pe PRO TV.

Show-ul Românii au talent, urmărit de peste 3 milioane de români! Andra a dat cel de-l șaselea Golden Buzz în ediția de săptâmâna trecută

Momentele i-au făcut pe cei din sală să aplaude și i-au ridicat pe jurați în picioare. Andi, Andra, Mihai și Florin nu s-au ferit din a le oferi concurenților laudele meritate:

”Am încercat să-ți găsesc un defect și nu am găsit”, ”Ce moment, ce emoție, ce om am în fața mea” sau ”Frumusețea momentului, bunătatea voastră, se văd în ochii voștri!”, fiind doar câteva dintre comentariile lor.

Mihai Țigaret, tânărul de 13 ani care la urcarea pe scena declara

”Îmi tremură inima. Am venit să cânt din degete și din suflet” a cucerit publicul prin pasiunea lui pentru pian și a făcut-o pe Andra să apese golden buzz-ul. Florin Călinescu l-a provocat pe concurent la o serioasă dezbatere despre note muzicale, tempo-uri și nu numai, iar concluzia Andrei a fost: ”Are răspuns la orice!”. Bucuria și munca lui vor putea fi revăzute, direct, în semifinale!

Mihai Țigaret la Românii au talent.
Emisiunea Românii au talent de la Pro Tv – ediția de vineri 13 martie.

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat  16.3 puncte de rating și 47.9% share, cifre de aproape 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 4.3 puncte de rating și 12.5% share.

Aproximativ 3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent

În minutul de maximă audiență de la 21:49, aproximativ 4 milioane de români au fost cu ochii cea de-a cincea ediție a show-ului.

Concurenții care au cucerit juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Oneway Bboys, Profesorii trăsniți, Alexandra Sbenghea, Oleksandr Bozhyk, Andreea Vlaicu, Dirty Boys, Alen Clay David, Krisztina Vellai, The Iceman, Alyn Arhire, Alisia Perșa, Dilu Dila Show, Letizia Saquella, Fakir Testa și Patric Hanganu.

Vizionați, online și gratuit, întreaga emisiune de aseară Românii au talent, numai pe protvplus.ro. Românii au talent – #un10perfect

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI