România, inclusă în top 20 cele mai frumoase locuri din Europa. Ce zonă va atrage și mai mulți turiști

România, inclusă în top 20 cele mai frumoase locuri din Europa. Ce zonă va atrage și mai mulți turiști
Ce loc din România este preferat de mulți turiști

Milioane de turiști de peste hotare vor să ajungă în România pentru a admira unele dintre cele mai frumoase locuri din Europa, iar o zonă din țară o să fie la mare căutare în următoarea perioadă, ținând cont că a fost lăudată îndelung de străini.

Ce loc din România a cucerit turiștii, de fapt

O zonă din România a fost inclusă într-un top cu cele mai frumoase locuri din Europa. Țara noastră o să se bucure de mulți turiști care vor să vadă locuri impresionante, unde natura și-a întrecut limitele. Este vorba chiar de munții Apuseni, care i-au cucerit pe jurnaliștii de la CNN.

„Făcânt parte din munții Carpați, munții Apuseni reprezintă secretul cel mai bine păstrat din Europa de Est. Acești munți sunt izolați, cu păduri străvechi și peșteri de calcar care coboară în râuri subterane la fiecare pas.

Timpul rămâne pe loc aici, așa că nu ai altceva de făcut în afară de a respira inspira mirosul de pin și a rămâne atent la fauna sălbatică abundentă. Lupii rătăcesc printre copaci, iar vulturii zboară deasupra celor mai înalte vârfuri.”, au scris cei de la CNN.

Ce locuri superbe există în Europa. Toți ar trebui să meargă în vacanță pentru a le admira

De asemenea, munții Carpați au intrat într-un top unde se regăsesc locuri superbe, printre care Lacul Inari din Finlanda, insulele Lofoten din Norvegia, Insulele Shetland din Scoția, zona Zagori din Grecia, ținutul Yorkshire Dales din Anglia, Loire Valley din Franța și Picos de Europa din Spania.

Între timp, în topul respectiv au mai fost menționate Adelboden din Elveția, Henne Strand din Danemarca, Parcul Național Bayerischer Wald din Germania, Parcul Național De Hoge Veluwe din Olanda, Union Hall din Irlanda și Barmouth din Wales..

Românii ce își doresc să aibă parte de o experiență de vis pot să viziteze și Susak din Croația, Parcul Național Hortobagy din Ungaria, pădurea Bialowieza din Polonia, Jurkalne Seashore Bluffs din Latvia, lacul Bohinj din Suedia și lacul Vattern din Suedia.

Munții Apuseni, preferați de turiști

Bineînțeles, faptul că România se află pe un loc fruntaș în topul celor mai frumoase locuri din Europa ar putea reprezenta un adevărat câștig pentru turism, mai ales pentru că mulți turiști o să își dorească să descopere munții Apuseni și să admire fauna bogată și flora spectaculoasă.

De asemenea, există deja mulți turiști care își doresc să trăiască o experiență unică și să observe peisajele superbe pe care le prezintă zona respectivă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI