13 mai 2024 | 15:20

Românca din Pașcani care se iubește cu unul dintre milionarii lumii, fotografie virală pe net! Ce imagine a fost postată pe Instagram cu partenera lui Philipp Plen

Monden
Românca din Pașcani care se iubește cu unul dintre milionarii lumii, fotografie virală pe net! Ce imagine a fost postată pe Instagram cu partenera lui Philipp Plen

Fostă participantă la „Temptation Island”, în Italia, țară în care a avut și relații cu mai mulți sportivi, Andreea Sasu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei.

Românca din Pașcani, denumire după care o știe foarte multă lume, s-a împăcat cu Philipp Plein, celebrul designer german în vârstă de 46 de ani. Și asta nu este tot: e gravidă și mai are puțin și naște!

După o relație care a durat mai mulți ani, Andreea Sasu și Philipp Plein s-au despărțit, designerul s-a logodit și a făcut doi copii, însă la începutul acestui an în presă au apărut informații potrivit cărora germanul și românca s-au împăcat.

„Tot ce se zice, că așteptăm un copil, este adevărat. Că suntem împreună de un an de zile și că trăim împreună, da, e totul adevărat”, a spus Andreea Sasu în urmă cu aproximativ o lună.

Astfel, chiar dacă lumea nu știa ce se întâmplă între ei, iată că Philipp Plein și românca din Pașcani nu au putut să stea foarte mult departe unul de celălalt și s-au împăcat de mai mult timp.

Ce fotografie a postat Andreea Sasu pe net

Recent, Andreea Sasu a postat pe Instagram, la story, o nouă fotografie în care își arată burtica de gravidă, semn că este foarte fericită și abia așteaptă să devină mamă.

În schimb, Philipp Plein a ales să posteze pe 12 mai 2024, cu ocazia Zilei Internaționale a Mamei, fotografii cu femeile care l-au făcut tată până acum. Deoarece Andreea Sasu nu a născut încă, celebrul designer german nu a inclus-o și pe ea în album.

Mai mult decât atât, Philipp Plein nu a mai postat nimic cu Andreea Sasu de pe 22 aprilie, când el și românca din Pașcani au dezvăluit sexul bebelușului: cei doi așteaptă un băiețel!

Atunci, imagini au apărut pe internet într-o perioadă în care se zvonea că, după ce a rămas însărcinată și a primit un bolid de lux de la Philipp Plein, Andreea Sasu ar fi fost părăsită de acesta. Însă pare că ei doi încă sunt împreună.

Parteneri
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de soț
Redactia.ro
O femeie celebră a cumpărat fosta vilă, de la Izvorani, a lui Irinel Columbeanu. Despre cine este vorba
Click.ro
INCREDIBIL cum arată CAPELA în care a ajuns SICRIUL cu trupul Ancăi Molnar! IMAGINILE durerii
Vocea.biz
VIDEO Kevin Spacey a cedat și a izbucnit în lacrimi la TV, când a fost întrebat câți bani mai are: „Niciunul”
Digi24
Fiul Mădălinei Manole a împlinit 15 ani. Ce imagine a publicat cu el fratele regretatei artiste
Unica.ro
Scandal uriaș între Reghe și Prodanca. A intervenir poliția
EVZ.ro
Rugăciuni înainte de examen. Le rostesc copiii și părinții pentru luminarea minții și reușita la Bac sau Evaluare
Spynews
Anunț trist despre Gabriel Cotabiță. Horia Moculescu a dat vestea
Capital.ro
Huiduieli, la primul concert Coldplay din București: Manelistul Babasha a fost adus să cânte cu celebra trupă, dar publicul a protestat
Antena 3
Motivul pentru care Răzvan Simion nu l-a ales pe Dani Oțil naș de nuntă. Cine au fost, de fapt, nașii?
Avantaje
GATA cu TELEFOANE în ȘCOLI! Se fac ȘI cursuri ONLINE! Ministerul EDUCAȚIEI a DECIS
Mediaflux
De ce nu e bine să adormi cu aerul condiționat deschis. Ce se poate întâmpla
Spynews.ro
Cum înregistrează telefonul mobil tot ce vorbim. Pe ce trebuie să apăsăm ca să dezactivăm microfonul
Realitatea.net
Cum a ajuns să se călugărească cea mai FRUMOASĂ femeie din România. Nimeni nu se aștepta ...
Impact.ro
A 6-a cea mai mare țară din lume NU ARE NICIUN VECIN! Știi la ce stat ne referim?
Shtiu.ro