Româncă, aliată în spargerea casei luxoase a unei celebre prezentatoare TV din Italia. Au fost sustrase bunuri în valoare de 150.000 de euro

Româncă, aliată în spargerea casei luxoase a unei celebre prezentatoare TV din Italia. Au fost sustrase bunuri în valoare de 150.000 de euro
Româncă, aliată în spargerea casei luxoase a unei celebre prezentatoare TV din Italia

Una dintre cele mai populare prezentatoare de știri din Italia, Diletta Leotta, a fost jefuită. Banda de spărgători vizează, de cele mai multe ori, locuințe de lux. Din locuința femeii au dispărut bunuri în valoare de 150.000 de euro. Într-un final, tâlharii au fost prinși.

Infractorii au fost reținuți

Banda de spărgători specializată în furturile din apartamentele de lux a fost prinsă de către polițiști. Aceștia au reușit să sustragă bunuri din mai multe apartamente din Milano. Organizația infractoare avea 5 membri, printre care se numără și o româncă de 28 de ani. Polițiștii au reușit să-i aresteze vinerea trecută.

De asemenea, suspecții sunt acuzați și de spargerea locuinței prezentatoarei de televiziune și vedetei Diletta Leotta. Banda de spărgători au reușit să îi intre în apartament pe 6 iunie 2020. La jaf au luat parte doi sârbi de 44 de ani și 24 de ani, dar și un croat de 26 de ani. Aceștia au intrat în imobil prin balcon.

Pentru a intra cât mai ușor, au forțat ușa de pe palierul de la ultimul etaj, care asigura accesul cât mai ușor pe acoperișul clădirii. Odată făcând acest lucru, au reușit să coboare până la balconul locuinței. Au forțat fereastra și au reușit să intre în apartament.

La jaf au mai participat o româncă și încă o femeie de naționalitate sârbă, în vârstă de 24 de ani. Cele două au supravegheat locuința din stradă. În tot acest timp, au rămas în contact telefonic cu cei trei spărgători pentru a le oferi informații de jos.

Spargere de 150.00 de euro

Din apartamentul vedetei de televiziune au fost furate bunuri în valoare de aproximativ 150.000 de euro. Printre acestea se regăsesc și ceasuri scumpe, bijuterii, genți și bani. Din fericire, clădirea avea camere de supraveghere instalate, așa că polițiștilor le-a fost ușor să-i identifice pe autorii furtului. Conform poliției, cei cinci sunt specializați în astfel de jafuri din locuințe de lux.

Diletta Leotta s-a confruntat și cu alte probleme în 2017. Atunci, hackerii au reușit să-i spargă contul de pe o platformă de socializare. Atunci, mai multe fotografii cu vedete au apărut în mediul online, aceasta fiind în ipostaze necredincioase. În urma acelui incident, italianca nu a depus plângere la poliție.

Aceasta s-a făcut remarcată la Sky Sport, iar după o perioadă a renunțat la acel post, fiind transferată la TV DAZN. Aici Diletta Leotta prezintă o emisiune dedicată meciurilor din Seria A. Italianca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv din țară. Este urmărită de peste 7 milioane de fani.