Taximetrist român, ucis în propria mașină de un client în Londra. Tânărul urma să se căsătorească: „Este o tragedie îngrozitoare”

Taximetrist român, ucis în propria mașină de un client în Londra. Tânărul urma să se căsătorească: „Este o tragedie îngrozitoare”
Român ucis în Londra de un client

Tragediile se țin lanț și peste granite, astfel că un român în vârstă de 37 de ani, taximetrist de meserie, a fost ucis cu sânge rece în propria mașină de către un client Bolt.

Bărbatul lucra de 12 ani în Marea Britanie

Nimic nu prevestea o asemenea nenorocire, mai ales că Gabriel era un bărbat blând și pacifist, care nu ar fi fost capabil să declanșeze un scandal. Din păcate, acesta a avut un sfârșit tragic, fiind ucis chiar în mașina sa cu care transporta clienți dintr-o partea în alta a orașului. În urma crimei, polițiștii londonezi au demarat o anchetă, urmând să identifice criminalul.

Autoritățile susțin că această crimă este a cinsprezecea de la începutul anului până acum. Principalul suspect este ultimul client al românului, preluat prin aplicația Bolt. După ce a săvărșit oribila faptă, asasinul a fugit fără urmă, nefurând nimic, ceea ce îi determină pe anchetatori să creadă că a fost un atac țintit.

Potrivit Daily Mail, poliția Metropolitană a anunțat că bărbatul se numește Gabriel Bringye, în vârstă de 37 de ani, fiind originar din Bihor. Acesta a fost găsit de paramedici în mașina sa, în fața unei școli din Tottenham. În ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, medicii nu au reușit să-l readucă la viață pe tânăr, fiind declarat decesul.

„Poliţia a fost solicitată miercuri la Jarrow Road, Tottenham, la ora 19:21. Ofiţerii au fost asistați de paramedici de la Serviciul de Ambulanţă din Londra şi Ambulanţa Aeriană din Londra. În ciuda tuturor eforturilor depuse de serviciile de urgenţă, el a fost declarat mort la faţa locului la ora 20:00. Rudele sale au fost anunțate”, a declarat un purtător de cuvânt al Scotland Yard.

Clientul criminal era drogat

Gabriel era se afla de 12 ani în Marea Britanie și de șase ani lucra ca taximetrist. Familia și prietenii sunt în stare de șoc și nu pot să înțeleagă de ce s-a întâmplat tocmai lui.

„Este o tragedie îngrozitoare. El a fost cea mai drăguţă, mai blândă fiinţă umană pe care ai putea să o întâlneşti. Nu ar face rău unei muşte. Suntem cu toţii şocaţi”, a declarat un prieten de-al lui Gabriel, potrivit de The Sun.

Orădeanul urma să se căsătorească cu iubita sa Sara, dar cei doi au amânat nunta din cauza pandemiei. În prezent, femeia este distrusă de durere și nu își poate reveni.

Sora lui Gabriel se află și ea în Marea Britanie, iar de curând a solicitat ajutor tuturor celor care doresc să o ajute cu puțin din puținul lor pentru repatrierea fratelui.

„Din păcate, fratele meu a fost omorât în timpul serviciului ca şofer de taxi. Clientul se pare că era drogat, a rezervat o cursă de câteva lire, apoi a hotărât să folosească cuţitul de mai multe ori. Nu avem prea multe informaţii despre ce s-a întâmplat, pentru că poliţia nu ne spune nimic şi vinovatul încă nu a fost prins.

În urmă a rămas o familie ce nu îşi va reveni niciodată. Ajutaţi-ne, vă rugăm, să îl ducem pe Gabriel acasă, să fie lângă părinţi, în ţara în care s-a născut şi ar fi vrut să se ducă înapoi într-o zi, dar nu aşa”, a transmis sora lui Gabriel.

Vezi mai multe poze cu Gabriel în galeria foto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI