Românul care a pierdut o avere la păcănele și și-a vărsat nervii pe soție. Totul s-a petrecut în Spania

Românul care a pierdut o avere la păcănele și și-a vărsat nervii pe soție. Totul s-a petrecut în Spania

Un român care a pierdut o avere la păcănele și-a vărsat nervii pe soția lui într-un bar din Spania. Incidentul s-a petrecut în anul 2017, iar femeia și-a pierdut definitiv mirosul după ce a fost lovită fără milă, în repetate rânduri, în zona feței. După aproape 2 ani, bărbatul violent a fost condamnat la închisoare.

Iulian M. se afla într-un bar din Monzon, Huesca și își pierdea averea la păcănele în momentul în care soția sa (38 de ani) a intrat în local și l-a găsit în „acțiune.” Bărbatul obișnuia să joace și să piardă sume mari la aparate, dar insista să joace în speranța că va da marea lovitură. Și-a pierdut mințile în momentul în care și-a văzut soția și a bătut-o cu sălbăticie.

După ce a căzut la pământ, bărbatul a luat-o de păr, a lovit-o cu pumnul în față și i-a spart nasul. Femeia a plecat acasă plină de sânge, dar soțul ei nu a fost deloc impresionat de suferința ei și a luat un mop să șteargă sângele de pe podea. Românca a ajuns acasă și a fost dusă ulterior la spital de fiica ei minoră. Când au văzut în ce stare se află femeia, medicii au anunțat poliția, iar românul a fost arestat.

Românul care și-a pierdut banii la păcănele și și-a bătut soția a fost condamnat la închisoare

În fața anchetatorilor, românul și-a recunoscut fapta, care de altfel a fost înregistrată și de camerele video din bar, dar a precizat că nu a vrut să își omoare soția. La tribunal, românca a cerut pedeapsa maximă pentru soțul ei (12 ani de închisoare, 22 de ani de interdicţie de a se apropia de ea şi despăgubiri materiale), în timp ce procurorii au cerut 11 ani de închisoare şi restricţie de a se apropia de soţia lui timp de 21 de ani.

Judecătorii l-au condamnat pe român la 4 ani de închisoare cu executare și i-au dat și pedeapsa complementară de 5 ani supraveghere după eliberare. El are 9 ani restricție de a-și contacta soția și trebuie să îi plătească 57.904 de euro despăgubiri materiale.

Din păcate, femeia și-a pierdut definitiv mirosul în urma bătăii primite, după ce a suferit un traumatism grav în urma căruia nervul care face legătura dintre creier și nas i-a fost secționat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI