18 sept. 2023 | 13:27

Român, dat jos dintr-un avion cu destinația Roma. Ce a descoperit personalul aeronavei înainte de zbor: ”Vă dau în judecată, da?”

News
Român, dat jos dintr-un avion cu destinația Roma. Ce a descoperit personalul aeronavei înainte de zbor: ”Vă dau în judecată, da?
Personalul din avion, surprins de un pasager Sursă foto: stiridecluj.ro

Un incident neobișnuit a avut loc pe Aeroportul Internațional din Cluj, acolo unde un pasager român a fost scos dintr-un avion cu destinația Roma din cauza stării în care se afla. Bărbatul, ale cărui acțiuni au atras atenția echipajului de bord, a sfârșit prin a fi refuzat la îmbarcare. Cum a reacționat?

Român, în mijlocul unui scandal petrecut în avion

Un caz revoltător a avut loc pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj, acolo unde un pasager român suspectat că ar fi consumat alcool în exces a fost retras din avionul care urma să decoleze spre Roma. Comportamentul său nepotrivit și mirosul de alcool au ridicat semne de întrebare și au determinat echipajul de bord să ia o decizie drastică.

Bărbatul, ale cărui detalii personale nu au fost dezvăluite, a stârnit îngrijorare în rândul însoțitorilor de zbor și al pasagerilor atunci când a început să se dea în spectacol. Acesta a fost supus unui test, la care a picat cu brio. Mai exact, el a fost pus să-și țină echilibrul stand într-un picior, dar nu a reușit.

Românul nu s-a lăsat convins cu una, cu două, mai mult, acesta s-a luat la ceartă cu personalul aeronavei, pe care a dorit să-l și filmeze. Dialogul tensionat cu însoțitorii de zbor a fost marcat de refuzul acestora de a-i permite să continue călătoria.

Pasagerul a amenințat cu acțiuni legale și a încercat să înregistreze incidentul cu telefonul său mobil. Cu toate acestea, echipajul de bord a rămas ferm în decizia sa de a-l elimina din avion.

Amenințări acide la adresa însoțitorilor de zbor

Incidentul a provocat o întârziere în zborul către Roma și a tras un semnal de alarmă privind consumul de alcool înainte de a călători cu avionul. Redăm discuția dintre pasager și însoțitorii de bord:

”- Am băut un păhărel, două…

– Haideți că trebuie să închidem… Dați-mi buletinul, vă rog.

– Eu sunt foarte ok.

– Am înțeles. Ideea e în felul următor, dacă domnul căpitan nu vă acceptă, noi n-avem ce face.

– Vă dau în judecată, da?!

– Haideți. Ăsta e bagajul dumneavoastră? Bun, haideți, vă rog.

– Stai să fac un video. Nu mă trage! Pe mine nu mă tragi, ai înțeles? Stai, stai, stai. Nu, nu, nu.

– Domnul meu, nu mai zburați.

– Pe mine nu mă tragi, ai înțeles?

Român, prins fără bilet la bord

Un incident neobișnuit a avut loc pe Aeroportul Internațional din Viena, atunci când un bărbat român în vârstă de 35 de ani a reușit să treacă de controalele de securitate și să se urce la bordul unei aeronave Austrian Airlines cu destinația București, fără a avea un bilet valid.

Situația a fost descoperită abia după îmbarcarea sa, când echipajul de zbor a constatat că individul nu deține un bilet valabil pentru călătorie.Purtătorul de cuvânt al poliției din Viena, Raimund Schwaiglehner, a informat că cetățeanul român în cauză nu a opus rezistență și a fost predat imediat autorităților aeroportuare. De asemenea, se menționează că bărbatul nu avea antecedente penale.

În conformitate cu procedurile standard în astfel de cazuri, zborul către București a fost anulat, iar întreaga aeronavă a fost supusă unui control amănunțit de securitate pentru a elimina orice posibilă amenințare. Cu toate acestea, compania aeriană Austrian Airlines a asigurat că nu au existat riscuri majore pentru securitatea zborului.

 

 

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Surpriză la pompă, înainte de Paște. Prețurile carburanților
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Capital.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro