Rodica Popescu Bitănescu, jignită pentru că are 82 de ani. Ce replică genială i-a dat unui tânăr

Rodica Popescu Bitănescu, jignită pentru că are 82 de ani. Ce replică genială i-a dat unui tânăr
Rodica Popescu Bitănescu, replică pentru un tânăr care s-a arătat consternat că actrița are 82 de ani

Rodica Popescu Bitănescu a venit cu ironii fără rețineri în platoul ”iUmor”, pe care le-a împărțit tot la fel juraților emisiunii. Celebra actriță a inclus în roast-ul său și o replică pe care i-a dat-o unui tânăr ce a desconsiderat-o pentru că are 82 de ani.

Rodica Popescu Bitănescu, replică pentru un tânăr care a jignit-o pentru că are 82 de ani

Pe 8 august a împlinit 82 de ani, dar vârsta e doar o cifră în buletin pentru ea, actriță al cărei râs inconfundabil a molipsit generații de spectatori. Prezența ei la ”iUmor” din urmă cu cinci zile s-a împrăștiat repede pe Internet, iar numărul ei a strâns peste 450.000 de vizualizări pe canalul oficial de Youtube. Cu ironii fără rețineri la adresa juraților show-ului de la Antena 1, dar și la adresa celor doi prezentatori, Dan Badea și Șerban Copoț, Rodica Popescu Bitănescu a fost savuroasă și când a vorbit despre propria persoană.

„Oamenii sunt răi, v-am spus. Mai merg câteodată, seara, spre Teatru, pe jos, și aud așa pe câte unul: – unde ai plecat, mamaie? Te așteaptă moartea pe acasă – Dar și eu: – Bă, dacă nu îți place vârsta mea, să n-o apuci. Hai că i-am zis-o”.

”A fost absolut minunată, pe lângă faptul că are mintea la fel de ageră ca la 20 de ani, are o tinerețe extaordinară în gândire! A înțeles dinamica, schimbările, e un om care s-a adaptat fără să se trădeze pe sine! În public au fost puști, care poate nu o știau, dar toată lumea o iubea!”, a spus Mihai Bendeac.

În final, cei trei jurați s-au ridicat de pe scaune și au aplaudat-o pe marea doamnă a teatrului românesc. Mihai Bendeac a spus: „Bă băiatului, nu există pe pământ așa ceva!”.

Secretul actriței

„Vă spun cu toată sinceritatea că eu n-am ţinut niciodată diete, pentru că m-am luptat mereu să fiu grăsuţă. Eram complexată de mică de faptul că sunt slabă. La capitolul ten, totul este de la Dumnezeu. Nu masaj, nu cosmetică, doar apidermin. Semăn cu mama, care avea un ten de porţelan. Mama mea gătea extraordinar de bine, dar dietetic, fără să-şi dea seama. Eu sunt şi o mare mâncăcioasă şi o mare gospodină. Îmi plac însă mâncărurile care nu sunt sărate, dar foarte picante. Dacă îmi dai şniţel cu cartofi prăjiţi şi ouă ochiuri, dar şi salată boeuf, m-ai prins”, mărturisea actriţa în revista „Taifasuri”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI