15 iun. 2024 | 12:23

Rochia irezistibilă în care Mădălina Ghenea și-a făcut apariția pe internet. Toți s-au uitat la detaliul de la spate

Monden
Rochia irezistibilă în care Mădălina Ghenea și-a făcut apariția pe internet. Toți s-au uitat la detaliul de la spate
Mădălină Ghenea i-a vrăjit pe toți

Mădălina Ghenea, faimoasă pentru cariera sa în modeling și cinematografie, face furori cu frumusețea deosebită. Născută în Slatina, România, pe 8 august 1987, Mădălina a captat atenția publicului internațional cu trăsăturile sale rafinate și prezența sa carismatică.

Mădălină Ghenea a purtat o rochie lungă, cu spatele gol

Frumusețea Mădălinei Ghenea este adesea descrisă ca fiind clasică și atemporală. Cu ochii săi pătrunzători, părul lung și ondulat și pielea ciocolatie, vedeta emană o eleganță naturală și un farmec care o fac inconfundabilă. Publicul și criticii deopotrivă sunt adesea impresionați de naturalețea ei, trăsături care o diferențiază într-o industrie adesea marcată de artificialitate.

Românca este și un adevărat fashion icon. Stilul ei personal, caracterizat de rafinament și bun gust, este adesea admirat la evenimentele de pe covorul roșu și în aparițiile publice. Alegerea sa de ținute, machiaj și coafuri subliniază frumusețea sa naturală și eleganța, devenind o sursă de inspirație pentru multe femei din întreaga lume.

Apariția ei l-a „orbit” pe celebrul actor Mihai Bobonete

Recent, Mădălina Ghenea a făcut senzație într-o rochie lungă, cu spatele gol. Apariția vedetei l-a „orbit” pe celebrul actor Mihai Bobonete. Cei doi s-au întâlnit la un eveniment desfășurat la Palatul Parlamentului din București, au vorbit și s-au pozat împreună, spre deliciul fanilor.

La începutul lunii iunie, la Palatul Parlamentului din București a avut loc Gala Femeilor Remarcabile, organizată de o cunoscută casă de bijuterii. La eveniment s-au prezentat inclusiv Mădălina Ghenea și Mihai Bobonete care, de-a lungul timpului, a făcut glume pe seama ei.

Îmbrăcată într-o rochie albă, cu spatele gol și cu trenă, Mădălina Ghenea a atras toate privirile, mai ales când a făcut o ședință foto cu Bobonete.

„Cine muncește, visele se-mplinețte! Am fost invitat (…) la un eveniment foarte fain la Palatul Parlamentului. Foarte multe femei de succes din toate domeniile și o atmosfera de gala! Gresia de pe jos era de 12 și cred că lambriurile de lemn erau rehau sau ceva doar că aveau chederele cam duse… în fine, faianță țiplă, atât vă spun! Am făcut și câteva poze la întâmplare cu o fată de pe acolo! Nu știu cine era dar mai mult a insistat ea să facem poză. Va las câteva și va decideți voi care e mai frumoasă dintre noi două!”, a scris Mihai Bobonete pe rețelele sociale.

Ce glumă a făcut actorul la adresa vedetei

De ceva vreme, focoasa româncă este imaginea unui brand de lenjerie intimă. La unul dintre clipurile postate de Ghenea în mediul online, Mihai Bobonete a comentat în stilul umoristic caracteristic:

„Sărut mâna! Spuneți-mi dacă leandrii sunt naturali și de unde i-ați luat că arată frumoși rău, pe Athos am mai văzut așa culoare. Aaaa și să puneți ceva la spate că e vremea schimbătoare și aci umblă niște viroze de zduhuie spitalele în ajun de Florii. Vă pup și vă felicit pentru că ați mai zlăbit că și eu mă chinui, dar merge greu!”.

Parteneri
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Redactia.ro
Motivul pentru care Nicolae Ceaușescu a decis să plătească datoria externă a țării cu tone de aur din rezerva statului
Click.ro
Laura Cosoi și Adela Popescu, POZATE GOALE pe plajă! Fotografia e pe net
Vocea.biz
O turistă dispărută de vineri în Grecia a trimis un mesaj de urgență hotelului unde era cazată înainte de a dispărea
Digi24
Cum a reacționat Smiley când România a bătut Ucraina cu 3 la 0. Reacția artistului, virală pe internet
Unica.ro
Fără vize în SUA. Știrea momentului despre Visa Waiver vine de la Washington
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală grea: "Dumnezeu să te ierte..." / FOTO
Spynews
Cutremur în politică. Gabriela Firea a DEMISIONAT. A renunţat complet
Capital.ro
Horoscop 19 iunie 2024. Racii aplanează certurile cu partenerul, Leii primesc o veste bună
Antena 3
Dani Oțil, nemulțumit de meniul de la nunta lui Răzvan Simion. S-a plâns, în direct, la TV. Ce l-a deranjat
Avantaje
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor beneficia de majorări, dar nu toți
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală grea: "Dumnezeu să te ierte..." / FOTO
Spynews.ro
Cum înregistrează telefonul mobil tot ce vorbim. Pe ce trebuie să apăsăm ca să dezactivăm microfonul
Realitatea.net
Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata i-a plătit cu vârf și îndesat
Antena 1
Cum a ajuns să se călugărească cea mai FRUMOASĂ femeie din România. Nimeni nu se aștepta ...
Impact.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Shtiu.ro