Robert Turcescu, declarație în premieră: ”El e singurul om care o poate bate pe Gabriela Firea la Capitală!”

Autor: Andrei Simion - 13:40, 19 dec. 2019
Robert Turcescu, despre bătălia pentru primăria Capitalei

Deputatul din Partidul Mișcarea Populară a făcut delarații în premieră despre bătălia pentru primăria Bucureștiului. Ce a spus Robert Turcescu și ce șanse îi dă actualului edil?

Robert Turcescu, despre bătălia pentru primăria Capitalei

Deputatul din cadrul formațiunii Mișcarea Populară a susținut că nici Vlad Voiculescu și nici Nicușor Dan nu au șanse în bătălia pentru Primăria Capitalei, în fața Gabrielei Firea. Turcescu afirmă și că singurul candidat cu șanse reale în lupta pentru primărie este actualul premier al României.

”Nu, Nicusor Dan nu are cum s-o invinga pe Firea in batalia pentru Bucuresti. Nu, Vlad Voiculescu nici el n-are cum s-o invinga pe Firea. La cum arata lucrurile astazi, in actualul context politic, singurul in stare sa cistige batalia impotriva catastrofalei Firea e Ludovic Orban. Mai ginditi-va inainte de a zice ca e doar un scenariu utopic…”
Robert Turcescu

Robert Turcescu, declarații despre bătălia pentru Primăria Capitalei
Robert Turcescu, declarații despre bătălia pentru Primăria Capitalei

S-a deschis sezonul pentru candidații la Primăria Capitalei

Președintele PMP a anunțat faptul că formațiunea va avea proriul candidat la alegerile pentru Primăria Capitalei. Aceasta este o replică la solicitarea USR ca partidele de dreapta să își anunțe un candidat unic.

„Alegerile de la București vor da tonul pentru parlamentarele din toamna anului viitor. Observ că alianța USR-PLUS are deja doi candidați pentru fotoliul de Primar General, nu unul. PNL, partidul care a obținut cele mai multe voturi la ultimele alegeri în București, nu și-a anunțat poziția privind localele, deși are o voce care poate să intre oricând în competiție, cu susținere din partea Președintelui reales. Cheia pentru viitorul Capitalei este însă la PMP”
Eugen Tomac

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI