Gabriela Firea, lovitură dură la adresa lui Liviu Dragnea. Ce spune despre realizările fostului lider PSD

Gabriela Firea, lovitură dură la adresa lui Liviu Dragnea. Ce spune despre realizările fostului lider PSD
Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: "Între mine și fostul președinte au fost relații reci"

Gabriela Firea a fost aleasă, luni, în funcția de președinte al organizației PSD București. Primarul General al Capitalei nu a ratat ocazia să îl atace pe fostul lider social-democrat Liviu Dragnea, despre care a spus că nu și-a respectat promisiunile și că s-a temut de candidatura la alegerile prezidențiale.

Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: „Între mine și fostul președinte au fost relații reci”

Primarul general al Capitalei l-a atacat pe Liviu Dragnea, susținând că timp de 4 ani nu și-a putut face treaba din cauza lui. Problema ar fi fost rezolvată odată cu numirea lui Marcel Ciolacu în funcția de președinte interimar al PSD.

„Ce nu s-a putut în 4 ani de zile, iată că s-a putut în doar 2 săptămâni. Asta înseamnă eficiența unui președinte al PSD. Mă bucur și cred că nu doar în acest domeniu se vede eficiența. Pe vremea domnului Dragnea ne-am fi așteptat ca PSD să respecte promisiunile la nivel național, dar mai ales la nivelul Capitalei.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că între mine și fostul președinte au fost relații reci, disensiuni. Probabil niște consilieri pe care îi consider consilieri otrăviți îi spuneau că se tem de ascensiunea mea în partid, de posibilitatea de a intra în cursa pentru prezidențiale. S-a dovedit că nu aveau dreptate, eu sunt un om de echipă. Știți ce s-a întâmplat cu suspendarea mea, cu izolarea mea”, a declarat Gabriela Firea.


Luni, Gabriela Firea a fost numită președinte al organizației PSD București. În cadru conferinței, Marcel Ciolacu a declarat că fosta conducere a PSD s-a temut de ascensiunea Gabrielei Firea.

„Vă fac o mărturisire, partidul nu a sprijinit PSD București pe măsura aportului pe care l-a avut Firea. Partidul putea și trebuia să o sprijine pe Firea ca primar general. Cei care au condus acest partid puteau face mai mult pentru București. A fost o temere a fostei conduceri PSD fașă de primarul general. Este al doilea cel mai votat om din România. Acest lucru trebuie recunoscut, este membrul de partid cel mai votat. Ăsta e motivul pentru care au încercat să-ți tragă frâna de mână și s-au temut de ascensiunea ta”, a spus Marcel Ciolacu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI