Robert Negoiță are coronavirus. Anunțul crunt al primarului care a plecat din PSD

Robert Negoiță are coronavirus. Anunțul crunt al primarului care a plecat din PSD
Robert Negoiță are coronavirus. Anunțul crunt al primarului care a plecat din PSD

Robert Negoiță, primarul în funcție al Sectorului 3 al Capitalei, a anunțat pe rețelele sociale că s-a infectat cu COVID-19. Totodată, acesta a precizat că a început să se simtă rău în cursul zilei de marți, motiv pentru care a luat decizia de a se testa a doua zi. Miercuri, rezultatul a ieșit pozitiv. Mai multe detalii despre starea sa de sănătate, în continuare.

Robert Negoiță, infectat cu COVID-19

Actualul primar al Sectorului 3 a anunțat astăzi, pe contul său de Facebook, că s-a infectat cu noul coronavirus, precizând că marți seară a început să îl doară capul, ca mai apoi să aibă „o stare generală de slăbiciune şi moleşeală“.

„Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.

Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!“, a notat Robert Negoiță pe Facebook.

Edilul a făcut apel la cei cu care a intrat în contact

Totodată, el a făcut apel la toţi cei cu care a interacţionat și le-a cerut să fie atenţi la orice posibil simptom şi chiar să se testeze dacă au suspiciuni cu privire la starea lor de sănătate.
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, s-a infectat cu noul coronavirus
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, s-a infectat cu noul coronavirus
„Dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, aşa cum ne-am obişnuit şi sunt permanent în contact şi cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care ştiu că am interacţionat în ultimele zile să fie atenţi la orice semn sau simptom şi chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă“, a mai scris primarul Sectorului 3 pe pagina de socializare.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI