29 ian. 2024 | 18:52

Kamara, avertisment pentru Jador, la Survivor All Stars: ”Sunt șanse mari să zbori din schemă!”. Importanța votului publicului EXCLUSIV

EXCLUSIV
Kamara, avertisment pentru Jador, la Survivor All Stars: ”Sunt șanse mari să zbori din schemă!”. Importanța votului publicului EXCLUSIV

Kamara regretă enorm că nu a fost selectat și pentru ediția greilor, Survivor All Stars 2024 (PRO TV), așa că, de data aceasta, e pe post observator, din fața televizorului. După ce a urmărit cu atenție competiția de infarct, cu miză mare, Kamara ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre șansele concurenților. Iată ce spune și despre controversatul Jador, ”oaia neagră” din show-ul filmat în Republica Dominicană.

Cum se comportă concurenții de la Survivor All Stars, fără votul publicului?

În exclusivitate pentru Playtech Știri, solistul Kamara, concurent la Survivor 2023, și-a exprimat părerea referitor la noile reguli din competiție, din cauza cărora participanții au devenit foarte prevăzători:

”Mi se pare că această ediție e una interesantă, în primă instanță aș putea spune că toată lumea caută să fie prietenă cu toată lumea, căci votul publicului nu mai e parte din joc, până în finală.

Astfel, nu mai văd aceeași sinceritate, același curaj de a spune ce gândești. Dacă te pui rău cu 3-4 inși există șanse mari să ajungi la duel. Toți se codesc, nimeni nu vrea să se certe, nimeni nu vrea să zică urât ceva despre celălalt. S-a văzut cum a plecat Elena Ionescu, care a pierdut la duet cu Roxana Nemeș.

Oricare se pune rău poate să plece acasă, în secunda doi, sunt șanse mari să zbori din schemă! Poți să fii bun pe traseu și să pierzi la alte probe!”.

Ce șanse are Jador, la trofeul Survivor 2024? Cine îl susține din umbră?

Kamara recunoaște că în această ediție sunt concurenți puternici, foarte buni, cu experiență, din anii anteriori. Iată ce șanse ar avea Jador, celebrul manelist, și cine îi asigură spatele, în competiție, cine l-a luat sub aripa lui ocrotitoare:

”Jador este destul de bun pe traseu, după Zanni el aduce cele mai multe puncte. În plus, fiind și într-o prietenie cu Moroșanu, este ferit de vot, dacă pleacă Moro lucrurile se pot complica însă și pentru el, mai ales că, pe parcurs, au mai venit și Cătălin Zmărăndescu și Elena Marin”.

Citiți și: Tatăl lui Jador, ”oaia neagră” de la Survivor, face dezvăluiri: „Medicii l-au verificat înainte de plecare”. Ce au descoperit despre artist EXCLUSIV

Pe cine pariază Kamara: ”Nu cred însă că va mai câștiga!”

Solistul trupei Alb Negru ne-a mai dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, și pe care concurenți pariază, în această ediție grea, cu miză mare, dar și cu orgolii pe măsură:

”Îi susțin pe Jorge și pe Ștefi, îi și cunosc din sezonul nostru trecut. Îl mai simpatizez și pe Zanni, dar eu simt și cred că nu va mai câștiga cineva care a luat trofeul Survivor și în altă ediție”.

Zanni a câștigat trofeul, la Survivor 2021, dar și premiul de 250.000 de euro, cântărețul fiind atunci, de departe, favoritul publicului.

Kamara, fost concurent la Eurovision, despre decizia dureroasă a TVR

Solistul Kamara, fost concurent și la Eurovision, ediția din 2007, cu trupa Todomondo, și-a exprimat dezamăgirea că România nu va participa și la ediția din acest an, conform anunțului făcut, zilele trecute, de TVR:

”Referitor la dorința TVR, de a nu mai participa la Eurovision, din cauza problemelor financiare ale televiziunii, pot înțelege, dar bugetul vine de la Stat. Deci, Statul ar trebui să facă în așa fel încât să aloce acești bani, taxa de participare. E trist că nu participăm din lipsă de bani.

Totuși, suntem o țară din Uniunea Europeană, nu din orice colț al lumii. Ar fi cazul să se rezolve situația asta”, a mai menționat Kamara, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citiți și: Ce a îndurat Kamara la Survivor și cât de grea a fost experiența pentru el: „M-au blamat că am zis că o fac pentru Leon” VIDEO EXCLUSIV

Kamara a reprezentat România la Eurovision 2007, cu trupa Todomondo. Piesa ”Liubi, Liubi, I love you” i-a adus locul 13 în concurs, acumulând 84 de puncte. Anul trecut, România a fost reprezentată, la Eurovision, de tânărul solist Theodor Andrei, însă nu a reușit să treacă nici de semifinală. Nu a primit niciun punct, fiind cel mai dureros rezultat, din istoria competiției muzicale.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Vine „Mama tuturor crizelor”. Datoriile guvernelor pentru măsuri socialiste o fac de neevitat
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Interdicție în toată România. Legea e pentru toată lumea
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro