Robert Cormier, cunoscut pentru rolul din Heartland, a murit la doar 33 de ani. Cauza decesului actorului

Robert Cormier, cunoscut pentru rolul din Heartland, a murit la doar 33 de ani. Cauza decesului actorului
Robert Cormier, cunoscut pentru rolul din Heartland, a murit la doar 33 de ani.

Actorul Robert Cormier, cunoscut pentru rolul din Heartland, a murit la numai 33 de ani. Familia actorului a dezvăluit cauza decesului. Cunoscut pentru rolul lui Finn Cotter în „Heartland”, actorul Robert Cormier, acesta a murit în Etobicoke, un spital din Ontario, vineri, 23 septembrie.

Robert Cormier a murit la doar 33 de ani

Vestea morții sale a șocat întreaga lume, mai cu seamă că era tânăr și nimic nu avea să prevestească o astfel de tragedie. Familia actorului a dezvăluit că acesta a fost un om extraordinar și mereu pregătit să își ajute semenii fiind dedicat în totalitate meseriei pe care o practica.

Presa străină susține că un accident ar fi fost cauza morții tânărului actor. Sora acestuia, Stephanie, a precizat că starul hollywodian a căzut de la o înălțime destul de mare, prin urmare, el a avut răni destul de serioase.

„Robert a fost un atlet, un actor și un frate grozav. Avea o pasiune pentru a-i ajuta pe ceilalți și căuta mereu să obțină mai mult. Rob va trăi în memoria noastră prin pasiunea lui pentru artă și film”, a transmis familia actorului.

Părinții Robert și Lisa, surorile sale, Brittany, Krystal și Stephanie, deplâng acum trecerea în neființă a actorului.

„Robbie a fost iubit de mulți, iar moartea sa neașteptată ne-a devastat pe toți”.

De asemenea, UPtv, canalul care difuzează serialul Heartland, i-a adus un omagiu actorului pe pagina de Twitter.

„Robert Cormier, alias finlandezul lui Heartland, a fost un talent uimitor, a dispărut prea devreme. Suntem profund întristați să aflăm despre dispariția lui. Sincere condoleanțe prietenilor, familiei și colegilor săi”, a transmis UPtv.

Seriale în care a jucat Robert Cormier

Robert Cormier este parte din distribuția Heartland în cel de-al 15-lea sezon al serialului, iar actorul va apărea și în sezonul 16, a cărui premieră va avea loc pe 2 octombrie. Actorul Robert Cormier a mai apărut, de-a lungul carierei, în seriale precum Designated Survivor, Slasher și American Gods.

Fanii au aflat cu tristețe de moartea starului canadian.

,,Și totuși oamenii nu se trezesc, toți acești tineri, în principal bărbați, mor brusc și toată lumea crede că acest lucru este normal?”, ,,De ce acești tineri au murit în mod misterios?”, ,,Este prea tânăr pentru a muri, dar Dumnezeu are un plan pentru el! Sincere condoleanțe familiei sale îndoliate! Fie ca sufletul lui să se odihnească în pace veșnică cu Dumnezeu”, au fost doar câteva dintre comentariile acestora.