Ritualuri ezoterice la Puterea Dragostei! Ce au făcut două concurente în camera roșie

Ritualuri ezoterice la Puterea Dragsotei

Emisiunea Puterea Dragostei surprinde cu o premieră! Două concurente trimise în camera roșie au făcut un ritual ezoteric pentru o mai bună stare în ambele locuințe ale celor veniți să-și caute sufletul pereche., dar și pentru a se împăca Cui i-a venit ideea și cum a decurs totul?

Ritualuri ezoterice în casa Puterea Dragostei

Mariana și Ella s-au împrietenit în camera roșie, dar nu oricum. Mariana a simulat un ritual exoteric, spre amuzamentul tuturor colegilor ei de platou. În timpul în care moldoveanca de peste Prut rostea niște dorințe de-ale sale sub forma unui ritual, Ella stătea acoperită de perne pe canapea roșie. Băieții o încurajau pe tânără prin cadrul transmisiunii pe televizor, dar unele dintre fete erau foarte speriate de momentul care s-a creat.

Ritualuri ezoterice în casa Puterea Dragostei
Ritualuri ezoterice în casa Puterea Dragostei

„Așa mi-a venit mie ideea asta. Uite așa ne-am împăcat”, a spus Mariana, după episodul în cauză. „Tu ești asta, Mariano, faci vrăji noaptea”, a glumit Andreea Oprică, în timp ce moldoveanca era încă în camera roșie. „Mă sperie Mariana”, a susținut Ligi, puțin temătoare de alegerea șatenei de a destinde atmosfera. „Vezi că noi râdem, dar nu e de râs”, a încheiat Roxana momentul.

Mariana și Ella s-au împăcat după un ritual amuzant al moldovencei de peste Prut
Mariana și Ella s-au împăcat după un ritual amuzant al moldovencei de peste Prut

Tensiunile, departe de a părăsi incinta

Ella a fost azi ținta tuturor. Aceasta a avut un conflict cu toți cei din casa Puterea Dragostei. Din fericire, după ritualul Marianei, totul s-a făcut ca uitat. Acum, apele s-au calmat, iar alte evenimente își fac loc.

„Ella vrea să-și caute aliați din ăștia care să o susțină, că ea nu o să-și facă nicio relație în casă. Tu dai apă la moară mereu. Zici că eu caut prietenii, nu fac asta. Mie nu-mi plac strategiile astea, tu mereu o arzi pe inabordabila ca să vadă Jador de acasă că ești cuminte. Ori e albă ori e neagră, nu ține bărbații așa, că văd că la tine vin bărbații așa…pe bandă rulantă”
Andreea Oprică

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI