Rezultate titularizare 2019, Edu.ro. Afișarea notelor la proba scrisă, pe județe și pe școli

Profesorii află astăzi ce note au luat la examenul de titularizare, conform Edu.ro

Nu trebuie să mai fii nerăbadător. Iată rezultatele la titularizare din 2019! Rezultatele din cadrul probei scrise, pe județe și școli au fost afișate.

Rezultate titularizare 2019 – ce note au luat profesorii, pe județe

Un număr de mai bine de 30.000 de profesori au susținut, în cadrul zilei de vineri, 17 iulie, examenul de titularizare. Candidații au avut nevoie însă de minumum notei 7 pentru a se putea considera admiși. Cei care au luat nota 5 vor putea primi un post de suplinitor. Domeniile examenelor: Agricultură – Horticultură; Alimentație publică; Artele spectacolului (arta actorului); Arte vizuale – Arhitectură; Asistență medicală generală; Maiștri instructori; Biologie; Chimie; Comerț; Confecții piele; Confecții textile – Tricotaje – Finisaj textil; Construcții; Coregrafie; Cultură civică și educație socială; Drept; Economic, Administrativ, Poștă; Educație fizică și sport; Educație tehnologică; Limba și literatura română, Introducere în pedagogie; Electronică, Automatizări; Electrotehnică, Electromecanică; Estetică și îngrijirea corpului; Filatură etc. „În timpul liber, că nu suntem ocupaţi chiar toată ziua acolo, vreau să încerc să fiu şi profesor de vioară. Trebuie să continuăm să producem tineri performanţi”, a spun un profesor.

Rezultate titularizare 2019. Află rezultatele care abia s-au afișat
Rezultate titularizare 2019. Află rezultatele care abia s-au afișat

Examen de titularizare

Un număr de 27.724 de candidaţi au fost înscriși la examenul de titularizare, din care doar 23.572 de candidaţi s-au prezentat, potrivit datelor de la Ministerul Educației. Posturile la nivel național pentru aceștia sunt de 4.319 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Dintre ele, 3.091 de posturi didactice/catedre vacante sunt în mediul urban şi 1.228 în mediul rural. Pentru cei nemulțumiți de evaluarea acestora, contestațiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în zilele de 23 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21,00 şi 24 iulie, până la ora 15,00. Rezultatele se pot urmări pe site-ul titularizare.edu.ro.

Reporter„A câta oară?”
Candidat: „Oo, a multă oară! Pentru că la noi regula este că dacă dai examen în anul respectiv primeşti repartizare printre primii. Aşa că eu dau în fiecare an!”
Reporter: „Dar în fiecare an îl şi luaţi, examenul?”
Candidat„Bineînțeles!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI