Rezultate și repartizări admitere 2020. Unde poți găsi listele cu admiși

Rezultate și repartizări admitere 2020. Unde poți găsi listele cu admiși
Rezultate și repartizări admitere 2020. Unde poți găsi listele cu admiși.

În anul 2020 admiterea la majoritatea universităților din țară s-a făcut printr-un concurs de dosare depus online, după un calendar afișat de fiecare facultate în parte, din cauza prevenirii infectării cu noul coronavirus. Printre cele mai râvnite Universități din țară se numără și Universitatea din București, Academia de Studii Economice din București și Universitatea Politehnică din București. Unde se pot verifica listele cu cei admiși la aceste universități.

Listele cu cei admiși. Rezultate și repartizări 2020

Universitatea din Bucureşti îşi aşteaptă candidații la admiterea pentru ciclurile de licenţă şi master până pe 30 iulie 2020.

Având în vedere situația actuală generată de evoluția COVID-19, procesul de admitere 2020 la programele de studii ale celor 19 facultăți ale Universității din București a fost adaptat. Majoritatea facultăților oferă viitorilor studenți și masteranzi un proces online de înscriere și de admitere.

Candidații declarați admiși pe locurile cu taxă și ID, vor transmite dovada plății primei rate (1000 lei) până pe 27 iulie 2020, ora 16:00. Aceștia pot verifica rezultatele accesând linkul de mai jos:

http://www.fjsc.unibuc.ro/anunturi/anunturi-admitere licenta/rezultateadmiterelicentaactualizateindatade24iulie2020

Universitatea Politehnică din București

Candidații care s-au înscris la Universitatea Politehnică din București, pot verifica rezultatele admiterii accesând site-ul Universității. Fiecare candidat poate vizualiza rezultatul obținut în contul său din platforma on-line https://admitere.pub.ro.

  • Eventualele contestații au putut fi depuse on- line până la data de 27 iunie, ora 16:00 prin platforma https://admitere.pub.ro. 
  • Rezultatele finale privind pre-admiterea au fost publicate la data de 28 iunie, ora 16:00.

Academia de Studii Economice București

Pentru a verifica dacă au fost admiși la facultățile pentru care au optat, studenții trebuie să acceseze următorul link:https://admitere.ase.ro/licenta2020/index.asp. Cei care au fost admiși la Academia de Studii Economice din București, au fost nevoiți să își confirme locurile, în perioada 24 – 28 iulie (pe 28 iulie pana la ora 16.00) astfel:

  • confirmarea locurilor de către candidații repartizați la buget și taxă;
  • confirmarea intenției de a candida pe locurile disponibilizate în urma acestei etape de către candidații aflați în așteptare.
Doi studenți care caută informații pe laptopuri.
Rezultate și repartizări admitere 2020. Unde poți găsi listele cu admiși.

Cum trebuie să procedeze cei care au fost admiși la ASE

  • trebuie să încarce pe pagina personală de admitere Declarația pe propria răspundere (conform căreia vor depune diploma de bacalaureat în original la ASE, în perioada 28.09 – 16.10) și astfel confirmă locul
    repartizat la buget;
  • trebuie să încarce pe pagina personală de admitere Declarația pe propria răspundere, confirmând astfel locul repartizat la buget + plătesc 2.000 de lei, jumătate din taxa anuală de școlarizare, prin modalitățile de plată acceptate de ASE și încarcă dovada plății în pagina personală, dacă doresc să candideze pe un loc la taxă, din fișa lor de opțiuni, superior aceluia ocupat la buget, în eventualitatea disponibilizărilor de locuri în urma încheierii etapei de confirmări.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI