Rezolvare subiecte BAC 2022 sesiunea de toamnă la proba la alegere. Baremele de corectare pentru geografie, biologie și informatică

Rezolvare subiecte BAC 2022 sesiunea de toamnă la proba la alegere. Baremele de corectare pentru geografie, biologie și informatică
Rezolvare subiecte BAC 2022 sesiunea de toamna la proba la alegere

Rezolvare subiecte BAC 2022 sesiunea de toamnă la proba la alegere. Proba la alegere a profilului și specializării a avut loc astăzi, 18 august 2022. Playtech.ro pune la dispoziția celor interesați rezolvarea subiectelor de la proba la alegere imediat ce informațiile vor fi disponibile. Baremele de corectare pentru Geografie, biologie și informatică.

Rezolvare subiecte BAC 2022 sesiunea de toamnă la proba la alegere. Ce au avut de rezolvat elevii

Update. Baremele și subiectele pentru sesiunea de toamnă BAC 2022 au fost postate pe site-ul Edu.ro și pe puteți viziona aici.

Elevii care s-au înscris pentru susținerea Bacalaureatului 2022 sesiunea de toamnă au susținut astăzi proba la alegere a profilului și specializării.

Rezolvare subiecte BAC 2022 sesiunea de toamnă la proba la alegere, sunt disponibile aici, pe Playtech.ro. După acest examen, doar unii dintre candidații la BAC 2022, ediția de toamnă, mai au de susținut doar o probă, respectiv Limba și literatura maternă.

La cat incep examenele la BC 2022 sesiunea de toamna
La cat incep examenele la BC 2022 sesiunea de toamna

Rezolvare subiecte BAC 2022 sesiunea de toamnă la proba la alegere. La ce materii au susținut, de fapt, elevii exemene

Candidații de la liceele cu profilul umanist, specializările Filologie și Științe sociale, au putut alege între geografie, logică și argumentare, psihologie, economie, sociologie și filosofie.

Elevii care au absolvit licee cu profil Real, specializările Matematică-Informatică și Științe ale Naturii, au putut alege să susțină proba la fizică, chimie, biologie sau informatică.

La ediția de toamnă a Bacalaureatului 2022 au participat elevi care nu au reușit să obșină media de trecere a examenului din vară, precum și cei din edițiile din anii precedenți.

Calendarul BAC 2022 sesiunea de toamnă

-18 – 25 iulie 2022: Înscrierea candidaților la a doua sesiune de examen, inclusiv a candidaților care au promovat examenele de corigențe
-16 august 2022: Limba și literatura română — proba E.a) — proba scrisă
-17 august 2022: Proba obligatorie a profilului — proba E.c) — proba scrisă
-18 august 2022: Proba la alegere a profilului și specializării —– proba E.d) — proba scrisă
-19 august 2022: Limba și literatura maternă — proba E.b) — proba scrisă
-22 – 23 august 2022: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română — proba A
-24 august 2022: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă — proba B
-25 august 2022: Evaluarea competențelor digitale — proba D
-26 și 29 august 2022: Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională — proba C
-31 august 2022: Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor (orele 12:00 – 18:00)
-1 – 2 septembrie 2022: Rezolvarea contestațiilor
-3 septembrie 2022: Afișarea rezultatelor finale.

Cand se afiseaza rezultatele finale la BAC 2022 sesiunea de toamna
Cand se afiseaza rezultatele finale la BAC 2022 sesiunea de toamna

Regulament pentru elevii care susțin examenul de Bacalaurat sesiunea de toamă 2022

Ca în fiecare an, Ministerul Educației are stabilit un set de reguli pentru candidații înscriși la examene.

-se interzice candidaţilor la examenul de bacalaureat 2022vsă introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete şi altele asemenea. Candidaţii au obligaţia de a lăsa obiectele menţionate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia de bacalaureat în acest scop. Candidaţii care refuză depozitarea obiectelor menţionate nu sunt primiţi în examen.

-se interzice candidaţilor la examenul de bacalaureat să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălţăminte, în penare şi în alte obiecte de depozitare personale sau în băncile în care sunt aşezaţi în sălile de examen, orice fel de lucrări: manuale, cărţi, dicţionare, culegeri, formulare, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidaţi etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

-se interzice candidaţilor să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălţăminte, în penare şi în alte obiecte de depozitare personale sau în băncile în care sunt aşezaţi în sălile de examen, telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la reţele de socializare, ce ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare cu alţi candidaţi/asistenţi din centrul/centrele de examen sau cu exteriorul.

-se interzice candidaţilor la examenul de bacalaureat să comunice între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.