Revenire spectaculoasă în muzica românească. A fost absentă timp de mulți ani, dar acum a făcut marele anunț

Revenire spectaculoasă în muzica românească. A fost absentă timp de mulți ani, dar acum a făcut marele anunț
După ani și ani, o celebră cântăreață revine pe scenele românești

Fanii unei cântărețe mult iubite de public și-a anunțat o revenire spectaculoasă în rândul celor care n-au uitat-o în tot acest timp. Despre cine este vorba și de ce a decis să-și facă din nou apariția pe scenă? După mulți ani, vedeta a dat marea veste.

Revenire uimitoare pe scenele românești, după mulți ani de pauză

Așteptată cu sufletul la gură, Dana Marijuana își face din nou apariția în muzica românească. După ani de pauză, scandaluri, jigniri cu tatăl ei și trăiri extraordinare după ce a devenit mamă, artista a venit să-și pună din nou sufletul în fața publicului. Solista revine în atenția românilor cu o piesă, după ce ani la rând a stat în umbră, dar nu a fost uitată de fanii ei fideli care încă i-au ascultat hiturile vechi. Vedeta a povestit pentru Antena Stars cum a reușit să treacă de grelele încercări de care a avut parte în ultimii ani, dar și despre cum se descurcă acum cu cele două fiice ale sale.

Toată lumea își aduce aminte de celebra cântăreață de muzica rapp care a venit în fața tuturor să mărturisească faptul că a avut o reală problemă cu dependența de substanțe interzise. Din fericire, a reușit nu numai să treacă peste rebeliunea și deciziile mai puțin înțelepte din tinerețe, dar cu siguranță a ajutat cel puțin un om care i-a ascultat pățaniile. Artista a povesit că iubitul ei o sprijină în orice și este singurul bărbat de care are nevoie, susținând că „el face cât toți”. Dana nu a putut sta departe de prima ei iubire, muzica, astfel că în curând fanii urmează să se delecteze cu alte emoții transmise prin versuri. Cei care au împins-o de la spate să ia această decizie au fost câțiva oameni care o întrebau frecvent despre revenirea ei în domeniu și care nu puteau să-și explice motivul pentru care a renunțat la pasiunea ei.

„>”

„N-ai cum ca și cântăreț, ca și artist de orice fel. Nu ai cum dacă începi sau ai un talent să nu ți-l dezvolți de-a lungul întregii vieți. Oricine ar spune că s-a lăsat de muzică sau s-a lăsat de pictură, nu are cum și voi cânta toată viața. De fiecare dată când aveam mici lupte psihologice și îmi spuneam > veneau persoane, ca niște îngeri, veneau și mă întrebau de ce nu revin. Apoi îmi reveneam și spuneam > Eu nu l-am urât sau ceva. Cred că mi-a arătat la maxim partea negativă a lucrurilor și a tot. Nici nu a fost nevoie să îl iert, l-am luat ca atare deși era dureros, deși mă duceam la spital, eu la spital mă duceam să mă odihnesc, vacanța mea era acolo. Mă voia perfectă la propriu”
Dana Marijuana

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI