Ce a ajuns să facă Dana Marijuana pentru a-și crește fetele. Era ”cea mai fidelă fată” cândva, azi e total schimbată FOTO

Ce a ajuns să facă Dana Marijuana pentru a-și crește fetele

Dana Marijuana a atins succesul în anii ‘90 cu hit-ul ”Cea mai fidelă fată”. Acum, la 39 de ani, scânteile nu se mai aprind ca altădată în viața ei. Cum culisele vieții unui artist sunt pline cu de toate, așa este și în cazul Danei. Muzica a rămas o pasiune, dar pentru că nu poate trăi exclusiv din plăcerea ei, este nevoită ca ziua să muncească și seara să fie pe scenă.

Ce a ajuns să facă Dana Marijuana pentru a-și crește fetele

A fost pe val în anii ‘90, cu hit-ul ”Cea mai fidelă fată” și este cunoscută pentru colaborarea cu ”La Familia”. În 1998 a început să creeze bijuterii, fiind o afacere de familie. De altfel, pasiunea ei a ajuns la un nivel înalt, căci a făurit accesorii pentru designeri și artiști precum Cătălin Botezatu, Laura Olteanu, Mihai Albu și Cristina Rus. Ajunsă la 39 de ani, este departe de ”cea mai fidelă fată” de odinioară. Celebra solistă se ocupă îndeosebi de fiicele ei, Alessia (14 ani) și Iris (6 ani). Însă, pentru a le oferi o viață frumoasă, artista trebuie să muncească enorm. Marijuana se ”împarte în două” și încearcă să facă bani din muzică, dar și din accesorii.

Anul trecut, interpreta a revenit în lumina reflectoarelor, când a lansat ”Poveste de cartier”, un volum cu picanterii din culisele vieții de artist. Ultimul recital susținut a fost în cadrul Festivalului ”Bărbați pe Mătăsari”, din București, unde a atras toate privirile purtând o rochie superbă, la care a accesorizat o coroană de regină. Chiar dacă avea numai două piese în program, fanii au rugat-o să continue recitalul, iar un spectator i-a oferit un ceai, pentru a-și încălzi vocea.

Artista, de nerecunoscut

Pe lângă muzică, nu mulți știu că, pentru a-și suplimenta veniturile, Dana vinde bijuterii la care lucrează singură și pe care le comercializează în târgurile din întreaga țară. În urmă cu câteva zile, cântăreața și-a postat pe conturile sociale o fotografie din cadrul Târgului de antichități, de la Muzeul Național al Țăranului Român. O puteai recunoaște cu greu, căci era nemachiată și înfofolită într-un hanorac gros. Cu toate acestea, nu se plânge, căci totul este pentru binele fetițelor ei.

Ce a ajuns să facă Dana Marijuana pentru a-și crește fetele. Era ”cea mai fidelă fată” cândva, azi e total schimbată FOTO
Dana Marijuana (39 de ani) este de nerecunoscut astăzi

„Mă bucur de cele două minuni pe care viaţa mi le-a dat. Mă descurc bine cu banii. Copiii mei sunt bine, unul este la şcoală şi altul merge la grădiniţă”, a spus Marijuana, într-un interviu pentru Click!

De asemenea, cum drumul Danei este cel al artei, solista s-a îndreptat nu numai spre accesorii, muzica încă primând, ci și spre haine. Dana Coteanu, pe numele ei din buletin, a debutat cu succes și în lumea modei, cu o colecție vestimentară de rochii lungi, pentru mame și fiice. Fanii au încurajat-o și tot mai mulți și-au manifestat dorința de a-i cumpăra creațiile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI