Revelion unic pentru Emma Răducanu. Puțini oameni ajung să facă asta, ca ea!

Revelion unic pentru Emma Răducanu. Puțini oameni ajung să facă asta, ca ea!
Emma Răducanu este în extaz. De ce surpriză a avut parte sportiva?

Emma Răducanu a avut parte de un Revelion unic. Fanii celebrei jucătoare de tenis au fost extrem de uimiți. Puțini oameni ajung să fie felicitați în acest mod de o persoană extrem de importantă din lume. Sportiva a rămas fără cuvinte.

Revelion special pentru Emma Răducanu: surpriză uriașă pentru sportivă

Emma Răducanu s-a simțit onorată să se afle pe lista personalităților decorate chiar de Regina Elisabeta a II-a de Anul Nou. Alături de ea s-au aflat și alți mari sportivi de marcă. Amintim că tânăra a câștigat US Open în anul 2021 și a devenit Membru al Ordinului Imperiului Britanic, iar acum a fost decorată pentru servicii aduse tenisului.

Aceasta a susținut că este extrem de mândră pentru distincția primită și că întreg anul a fost unul plin de surprize pentru ea. Anul 2021 s-a terminat cu siguranță incredibil pentru adolescenta care a reușit să surprindă o lume întreagă cu prestația sa.

„Sunt extrem de mândră şi recunoscătoare că mă aflu pe lista pentru MBE din partea Majestăţii Sale. Anul acesta a fost plin de surprize extraordinare pentru mine, astfel că finalul de 2021 cu această onoare este ceva foarte special”, a reacţionat Răducanu, arată chron.com.

De asemenea, cicliștii Jason și Laura Kenny, care sunt multipli olimpici, au devenit cavaler și damă. Mai mult decât atât, au fost decoraţi şi Hannah Cockroft, Tom Daley, Adam Peaty şi Max Whitlock, cu Ordinul Imperiului Britanic.

„Bucuroasă că sunt aici!”

Jucătoarea de tenis a trecut cu bine recent peste infectarea cu COVID-19, iar acum se concentrează pe turneele din Australia, arată ultimele postări de pe contul său de Instagram din anul 2021.

Campioana urmează să simtă pentru prima oară emoțiile de la Australian Open și a început deja pregătirea, motiv pentru care s-a antrenat chiar și în ultima zi din an pe arena centrală. „Bucuroasă că sunt aici!” a fost reacția Emmei Răducanu. Amintim că ea s-a retras de la Mubadala World Tennis Championship și a petrecut singură sărbătorile de iarnă.

„Cred că i-a fost destul de rău și îmi pare foarte rău că s-a infectat cu acest virus. Am vorbit cu ea chiar zilele trecute, mi-a spus că se simte mai bine și sper să ne vedem cât mai curând în Australia.

I-am trimis câteva poze de Crăciun cu masa noastră și s-a bucurat să vadă”, a dezvăluit Ruse despre prietena sa. Fanii Emmei sunt bucuroși că se simte mult mai bine și că o vor vedea în curând în teren.