24 iul. 2022 | 23:23

Reușită uriașă pentru Irina Begu. A câștigat finala de la Palermo

News
Reușită uriașă pentru Irina Begu. A câștigat finala de la Palermo
Irina Begu a câștigat finala de la Palermo. Cum a reușit jucătoarea româncă de tenis să se impună în fața adversarei italience.

Victorie uriașă pentru jucătoarea româncă de tenis Irina Begu! Sportiva a câștigat, duminică, 24 iulie, turneul WTA 250 de la Palermo. Aceasta a învins-o pe adversa sa italiancă, Lucia Bronzetti, în două seturi, 6-2, 6-2. Turneul câștigat de jucătoarea româncă este dotat cu premii totale de peste 200.000 de euro.

Irina Begu a câștigat finala de la Palermo

Înainte de meciul din finala de la Palermo, Irina Begu se clasa pe locul 45 WTA. Jucătoarea româncă de tenis a reușit să marcheze, duminică, o nouă victorie. Tenismena a câștigat turneul WTA 250. Este al cincilea titlu WTA câștigat de către româncă de-a lungul carierei sale.

Alte premii WTA câștigate de către Irina Begu au fost câștigate în anul 2012 la Taşkent, trei ani mai târziu la Seul, în anul 2016 la Florianopolis și în anul 2017 la București. Irina Begu a mai jucat finale la Budapesta, Marbella (ambele în 2011), Moscova (2014) şi Cleveland (2021), potrivit Agenției Naționale de Presă.

Înainte de a juca cu Lucia Bronzetti și după ce a învins-o pe spaniola Sorribes Tormo, locul 41 WTA, în trei ore şi 12 minute, românca a declarat:

„Sunt fericită că am reușit să câștig, a fost o luptă dificilă! În primul set nu am fost calmă deloc, am făcut multe greșeli și nu am pus prea multe mingi în teren. Dar în seturile doi și trei am jucat mai agresiv, am luat mingea mai repede. Mi-au rămas puține cuvinte acum… Mă aștept ca fanii să țină cu ea în finală (n.r. – cu Lucia Bronzetti), dar am experiență, sunt de mulți ani în circuit și voi încerca să joc cel mai bun tenis.”

Cum s-a impus Irina Begu în fața Luciei Bronzetti

În vârstă de 31 de ani, locul 45 WTA, Irina Begu s-a impus total în fața jucătoarei italience Lucia Bronzetti, în vârstă de 23 de ani, locul 78 WTA. Sportiva româncă a câștigat turneul, după o oră și 33 de minute.

În primul set, Irina Begu a reuşit patru ghemuri la rând la scorul de 1-1, câştigând cu 6-2. În actul secund, sportiva a început cu 3-0 şi s-a impus, până la urmă, tot cu 6-2, încheind cu un as.

Câți bani va încasa Irina Begu pentru calificarea în finala turneului de la Palermo? Pentru prezenţa sa în finala de la Palermo, Irina Begu va primi 15.922 de euro şi 180 de puncte WTA. Suma este independentă de valoarea premiului final, obținut în urma câștigării finalei de duminică.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro