Reuniune istorică! 3 Sud Est a anunțat oficial că Andreea Bălan și Andreea Antonescu apar în noul lor videoclip

Reuniune istorică! 3 Sud Est a anunțat oficial că Andreea Bălan și Andreea Antonescu apar în noul lor videoclip
3 Sud Est a anuțat că artistele din trupa Andre vor apărea în noul lor videoclip

Istoria muzicii românești se rescrie! 3 Sud Esti și trupa Andre vor apărea în același videoclip. Cei cinci cântăreți au devenit cunoscuți în anii de glorie ai muzicii ușoare românești. Cu toate că au avut parte de câteva probleme care i-au făcut să plece pe drumuri separate, cele două trupe s-au reunit în cele din urmă, iar acum anunță un clip muzical împreună.

Reunire de zile mari! 3 Sud Est și Andre, împreună într-un clip

Băieții de la 3 Sud Est au postat o fotografie deosebită în mediul online. Fanii unora dintre cele mai cunoscute trupe din anii 2000 au putut să vadă împreună soliștii de la 3 Sud Est, alături de fetele de la Andre. Cântăreții și-au anunțat prietenii din mediul virtuali că Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt cele două invitate speciale pentru clipul muzical al noii lor piese, „Prietenia”.

„Andre, invitatele noastre speciale in videoclipul noului nostru single, Prietenia”, a fost mesajul celor de la 2 Sud Est, din dreptul fotografiei cu artistele de la Andre. Cei cinci artiști desigur că au o relație veche, mai ales că se vedeau în culise la fiecare spectacol mare la care erau ambele trupe invitate. „Vă iubesc, dragii mei. Sunteți foarte frumoși?????”, „Un 3 Sud Est feat. Andre? Ar fi un featuting perfect! ?”, „Abia aștept să vă văd!”, au fost doar câteva din comentariile internauților.

3 Sud Est au anunțat cele două invitate speciale din noul clip! Trupa Andre le va fi alături
3 Sud Est au anunțat cele două invitate speciale din noul clip! Trupa Andre le va fi alături

„Un 3 Sud Est feat. Andre?”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut o formație ce s-a înființat în anul 1998, care mai apoi s-a reunit iar anul acesta. Cu toate că nimeni nu ar fi crezut să le mai vadă împreună în aceeași formulă, au surprins pe toată lumea cu decizia de a împărți din nou scena. Pe de altă parte, 3 Sud Est a luat naștere ceva mai devreme, în anul 1997. După un deceniu de activitate, formația s-a desființat în 2008, apoi s-a reunit oficial în 2014.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI